2020 AOF Yaz Okulu Kaldırıldı

AOFDESTEK

ADMİN
Yönetici
Admin
Katılım
9 Şub 2011
Mesajlar
6,041
Tepkime puanı
25
Puanları
48
Bölüm:
İşletme
Şehir:
Bursa
Koronavirüs nedeniyle bahar dönemi açıköğretim sınavları (arasınav ve dönemsonu sınavları) online olarak yapılmıştı. Online sınavlar neticesinde bir çok öğrenci yaz okulu beklemeye başladı.

18 Haziran 2020 tarihinde Anadolu Üniversitesi tarafından güncellenen Akademik Takvimde Yaz okulu tarihleri kaldırıldı. Yaz okulunu bekleyen öğrenciler tarafından tepki gösterilir iken Anadolu Üniversitesi tarafından aşağıdaki açıklama yapıldı.
Yapılan açıklamada tam olarak bilgi verilmez iken ilerleyen günlerde duyuru yapılacağı belirtildi. Öğrenciler ise belirsizliğin önüne geçilmesi, planlama yapılabilmesi için yeni tarihlerin bir an önce paylaşılmasını istiyor.
Anadolu Üniversitesi Yaz Okulu Duyurusu:
Yaz okulu hakkında ilgili kurullarımız tarafından eğitim öğretim süreçleri takip edilmektedir. Öğrencilerimizin mağdur olmayacakları çözümler üzerinde çalışılmaktadır. Bahar Dönemi dönem sonu sınav tarihleri değiştiği için, (*) Yaz Okulu Uygulaması ile ilgili Akademik Takvimde daha önceden 06 Temmuz 2020 - 10 Temmuz 2020 olarak belirlenmiş olan kayıt tarihleri ve Yaz Okulu Uygulaması ile ilgili süreç hakkında en kısa sürede resmi web sitemiz ve sosyal medya hesaplarımızdan açıklama yapılacaktır.
Yapılan açıklamaya göre yaz okulu henüz kalkmış değil fakat online dönem sonu sınavlarının planlanandan daha uzun sürecek olması nedeniyle yaz okulu tarihleri değişmiş görünüyor.

Anadolu Üniversitesi tarafından yaz okulu hakkında resmi açıklama yapıldığında sizlerle paylaşıyor olacağız.

Kaynak: Aof Yaz Okulu
 

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,414
Mesajlar
134,310
Kullanıcılar
90,716
Son üye
Abdullah Kara
Üst