2020 Yatay Geçiş Sonuçları Açıklandı

AOFDESTEK

ADMİN
Yönetici
Admin
Katılım
9 Şub 2011
Mesajlar
6,041
Tepkime puanı
25
Puanları
48
Bölüm:
İşletme
Şehir:
Bursa
Açıköğretim fakültesi bulunan üniversiteler (Anadolu Üniversitesi, Atatürk Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi) açıköğretim bölümleri için yatay geçiş başvurusu kabul ediyorlar. Yatay geçiş başvuruları ağustos ayının sonunda iki şekilde yapıldı. Kurumlar arası yatay geçiş ve merkezi yerleştirme puanı ile yatay geçiş başvuruları ile açıköğretime yatay geçiş başvuruları yapılmıştı.

Açıköğretim bölümünde okur iken farklı bir üniversitesinin açıköğretim bölümüne yatay geçiş yapanlar ve örgün ünviersite de okur iken açıköğretime yatay geçiş yapmak için başvuru yapanların yatay geçiş sonuçları açıklandı.

11 Eylül itibariyle açıköğretime yatay geçiş yapanlar için yatay geçiş başvurusu kabul edenler açıklandı. Yatay geçiş başvurusu kabul edilen öğrenciler kayıtlarını 14 Eylül - 18 Eylül tarihlerinde yapacaklar. Bu tarihlerden sonra yatay geçiş kaydı yapılamayacak olup son kayıt tarihi 18 Eylül olarak net bir şekilde ifade edilmiş durumda. 18 Eylül'e kadar kayıt yaptırmayan öğrencilerin yatay geçiş hakları geçersiz olacak.

Yatay geçiş başvurusu kabul edilen öğrencilerin listesi aşağıdaki linkte yer almaktadır.

Yatay Geçiş Başvurusu Kabul Edilip Kayıt Hakkı Kazanan Öğrencilerin Listesi

Yatay Geçiş Öğrenci Kaydı
Yatay geçiş başvurusu kabul edilen öğrencilerin açıköğretim kayıtları 14 Eylül 2020 tarihinde başlayacak ve 18 Eylül 2020 tarihinde sona erecek. Bu tarihler arasında yatay geçiş başvurusu kabul edilen öğrenciler kayıt işlemlerini yapacak.

Yatay geçiş ile açıköğretime geçiş yapan öğrenciler https://aoskayit.anadolu.edu.tr adresinden 18 Eylül 2020 tarihine kadar kayıt yapmalıdır. Öğrenciler https://aoskayit.anadolu.edu.tr adresine E-devlet ile giriş yapacak ve kayıt ekranında geçiş yaptıkların bölüm bilgisi karşılarına gelecek. (Aof kayıt sistemi YÖKSİS tabanlı çalışmaktadır. Bilgileriniz gelmiyor ise YÖKSİS bilgilerinizi son okuduğunuz kurumu arayarak güncelletmelisiniz.) Geçiş yaptığınız bölüm bilgilerini gördükten sonra kayıt aşamalarını tamamlayacaksınız.

Kayıtlı olunan üniversiteden alınacak yatay geçişe engel bir durum olmadığına dair belge kayıtlar anında sisteme yüklenecektir.

Kaynak: Aof Yatay Geçiş Sonuçları
 

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Son mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
17,421
Mesajlar
134,319
Kullanıcılar
90,728
Son üye
Steventiz
Üst