Ata-Aof YKS Ek Kayıt Duyurusu

AOFDESTEK

ADMİN
Yönetici
Admin
Katılım
9 Şub 2011
Mesajlar
6,041
Tepkime puanı
25
Puanları
48
Bölüm:
İşletme
Şehir:
Bursa
YKS Ek Yerleştirme Sonuçları ile Fakültemiz Programlarına Yerleşen Öğrencilerin Dikkatine
ÖSYM tarafından yapılan merkezi yerleştirme yolu ile Fakültemize yerleştirilen öğrenci adayları, kayıtlarını 05-07 Ekim 2020 tarihleri arasında e- Devlet üzerinden e-Kayıt yolu ile yapabileceklerdir. (Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği Önlisans Programı hariç)

e-Kayıt yaptırmak isteyen öğrenci adayları, https://www.turkiye.gov.tr adresinde “e-hizmetler” bölümünde yer alan ve “Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı” başlığı altında bulunan “Üniversite E-Kayıt” seçeneğini aracılığı ile kayıt işlemini gerçekleştirebileceklerdir. e-Devlet üzerinden kaydını yaptıranlardan ilave herhangi bir belge talep edilmeyecektir.

e-Kayıt işlemini tamamlayan öğrenciler Halkbank, VakıfBank veya Ziraat Bankasına materyal ücretini yatırabilirler. Bu işlemleri yapan öğrencilerin kayıt işlemleri tamamlanmış olacaktır.

Kayıt işlemleri tamamlanan öğrencilerimize SMS ile bilgilendirme yapılmaktadır. e-Devlet şifresi olmayan öğrenci adaylarımız tüm PTT şubelerinden bu şifreyi temin edebilirler.

YKS Ek Yerleştirme sonuçları ile Fakültemize e-Devlet üzerinden kayıt yaptıramayan öğrenci adaylarımız 05-09 Ekim 2020 tarihleri arasında Halkbank, VakıfBank veya Ziraat Bankasına ya da kullanıcı adı ve şifre TC Kimlik Numaranız olmak üzere Öğrenci Bilgi Sistemine (OBS) girerek kredi kartı ile online olarak materyal ücretini ödedikten sonra Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi web sayfasında bulunan Online Kayıt Sistemi (OKS) üzerinden kayıt işlemlerini yapabilirler.

Not: Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği Önlisans Programına yerleştirilen öğrenci adayları kayıt işlemlerini "Online Kayıt Sistemi" veya “Fakültemize Doğrudan Başvuru” yolu ile 05-09 Ekim 2020 tarihleri arasında yapacaklardır.

Pandemi sürecinden dolayı Fakültemize YKS Ek Yerleştirme ile kayıt hakkı kazanan öğrencilerin kayıt işlemlerini e-Devlet üzerinden yapmaları önemle rica olunur.
 

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Son mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
17,417
Mesajlar
134,315
Kullanıcılar
90,727
Son üye
Feederblw
Üst