Karınca Yiyen Mutan

Serdar Yıldırım

Forum Ahalisi
Katılım
26 Ocak 2009
Mesajlar
123
Tepkime puanı
1
Puanları
18
Şehir:
Adana
Karıncalar, toprağın üstüne inşa ettikleri stadyumda futbol maçı yapıyorlardı. Tribünlerde pek çok seyirci vardı. İki kulüp arasındaki bu maç çok önemliydi. Kazanan takım şampiyon olacaktı. Maç bol gollü geçiyordu. İlk devre sonunda durum 4-4 'tü.

Karıncayiyen Mutan yiyecek aramaya çıkmıştı. Sağına soluna bakındı. Karınca yuvaları bomboştu. Şaşırdı kaldı. Hiç böyle olmazdı. Çıkar karınca yuvalarını ziyaret eder, bulabildiği kadar karıncayı yerdi. Daha ilerlere doğru yürüdü.

Mutan maçın oynandığı yere geldi. Baktı orada yüzlerce karınca var. Uzun diliyle karıncaları alıp yemeye başladı. Karıncalar kaçıştılar ama bazı karıncalar ona saldırdılar. Mutan'ı durduracak kuvvet yok gibiydi.

Bir düdük sesi kulaklarında çınlayınca Mutan durdu. Dikkatini sahanın ortasındaki karıncaya yöneltti. Bu karınca maçın hakemi Bay Kırmızı Kart'tı. Sertlik yapan, maçın düzenini bozan kim olursa olsun anında kırmızı kartını gösterir ve dışarı atardı.

Bay Kırmızı Kart sordu: " Ne yapıyorsun orada? "
Mutan: " Hiç.. Acıkmıştım da biraz protein takviyesi yapıyordum. "
Bay Kırmızı Kart: " Adın ne senin? "
Mutan: " Mutan. "
Bay Kırmızı Kart: " Ey Mutan, yaptığından utan. Maçın oynanmasını engelledin. Böyle hataları affetmem. İşte kırmızı kart. Çık dışarı. "

Mutan dili bir karış dışarda, bu sert ve otoriter hakeme bakakaldı. Başını önüne eğdi ve hızlı adımlarla oradan uzaklaştı.

Mutan'ı bir daha oralarda gören olmadı. Nereye gittiğini bilen olmadı. Maçı sorarsanız yarıda kalan maça ertesi gün devam edildi. Normal süresi 6-6 biten maçta uzatmada gol olmayınca penaltı atışları sonrası B takımı maçı 10-8 kazanarak şampiyon oldu.


Serdar Yıldırım
 

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,414
Mesajlar
134,310
Kullanıcılar
90,717
Son üye
AntonTob
Üst