Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
2 ÖnLisans 2 Yılda Aöf bittiği zaman 4 yıllık sayılıyor mu ??
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="numidian, post: 151822, member: 22"]</p><p>hocam sen ne sacmalıyorsun acaba Bilg teknoloji ve programlama bilinen ve tercih edilen bir bölümdür Sadece bizim okulda 200 tekniker cıkıyordu Neresi adı sanı duyulmamıs.Bilg bölümüne kadar zor hbrin var mı 4 yıllık ögretmenlerin gördüklerini biz iki senede hızlı hızlı görüyoruz adam bir senede onu sindiriyor biz onu oyarım dönem içinde ögrenmek zorundayız.Biz donanım görüyoruz derslerde programlar yazıyoruz hocaya proje olarak hastane takip personel takip vb programlar yazıyoruz mikro işlemci hesaplamaları,sql,delphi,c+,visual basic,asp,donanım goruyoruz ve ne kadar zor geçmesi acaba haberin varmı diğer bölümler yatarken biz yüzlerce sayfa not elimizde ders calısıyorduk</p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="numidian, post: 151822, member: 22"] hocam sen ne sacmalıyorsun acaba Bilg teknoloji ve programlama bilinen ve tercih edilen bir bölümdür Sadece bizim okulda 200 tekniker cıkıyordu Neresi adı sanı duyulmamıs.Bilg bölümüne kadar zor hbrin var mı 4 yıllık ögretmenlerin gördüklerini biz iki senede hızlı hızlı görüyoruz adam bir senede onu sindiriyor biz onu oyarım dönem içinde ögrenmek zorundayız.Biz donanım görüyoruz derslerde programlar yazıyoruz hocaya proje olarak hastane takip personel takip vb programlar yazıyoruz mikro işlemci hesaplamaları,sql,delphi,c+,visual basic,asp,donanım goruyoruz ve ne kadar zor geçmesi acaba haberin varmı diğer bölümler yatarken biz yüzlerce sayfa not elimizde ders calısıyorduk [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
2 ÖnLisans 2 Yılda Aöf bittiği zaman 4 yıllık sayılıyor mu ??