Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
2 sene sınıf tekrara olunca kayıt siliniyormu?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="AOFDESTEK, post: 157287, member: 2"]</p><p>Merhaba :</p><p>Öğrencilik hakları devam eder ve okul öğrenci olduğuna dair belgeleri askerlik şubesine iletir. Ama 2 sene üst üste kaldığın için askeriye tecil işlemi yapmayabilir veya insiyatif kullanıp tecili devam ettirebilir.</p><p></p><p>Kısacası tamemen askerlik şubesinin insiyatifine bağlı. Özellikle ekim veya kasım ayında askerlik şubesine telefon açıp tecil durumunu sor. Kasım ayında olması daha mantıklı olur aslında ama ekimde de aramanı tavsiye ederim. </p><p></p><p>tecilin devam etmemesi durumunda okuldan alacağın öğrenim belgesiyle birlikte askerlik şubesine uğrayıp mümkünse rütbeli bir askerle (Memurlarla değil) görüşüp durumunu izah edersen yine insiyatif kullanıp tecili devam ettirebilirler.</p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="AOFDESTEK, post: 157287, member: 2"] Merhaba : Öğrencilik hakları devam eder ve okul öğrenci olduğuna dair belgeleri askerlik şubesine iletir. Ama 2 sene üst üste kaldığın için askeriye tecil işlemi yapmayabilir veya insiyatif kullanıp tecili devam ettirebilir. Kısacası tamemen askerlik şubesinin insiyatifine bağlı. Özellikle ekim veya kasım ayında askerlik şubesine telefon açıp tecil durumunu sor. Kasım ayında olması daha mantıklı olur aslında ama ekimde de aramanı tavsiye ederim. tecilin devam etmemesi durumunda okuldan alacağın öğrenim belgesiyle birlikte askerlik şubesine uğrayıp mümkünse rütbeli bir askerle (Memurlarla değil) görüşüp durumunu izah edersen yine insiyatif kullanıp tecili devam ettirebilirler. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
2 sene sınıf tekrara olunca kayıt siliniyormu?