2 sorum var aöf hakkında..

aaslikose

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar, çeko 2.sınıftayım ama 4.yılım.. 1.sorum kaç yılda bitirmek zorundayım 7 yıl diye duydum ama korkuyorum 7 yılda eğer bitiremezsem okuldan atılacak mıyım?? 2.sorum ise bu yıl 2.sınıfım biterse önlisans diploması alabilir miyim? ön lisans diploması alıp 4 yıllığa tekrar tamamlayabiliyor muyum?? lütfen bilgisi olan paylaşsın benle...:eek::eek:

Linsey

Özel Üye
Merhaba arkadaşlar, çeko 2.sınıftayım ama 4.yılım.. 1.sorum kaç yılda bitirmek zorundayım 7 yıl diye duydum ama korkuyorum 7 yılda eğer bitiremezsem okuldan atılacak mıyım?? 2.sorum ise bu yıl 2.sınıfım biterse önlisans diploması alabilir miyim? ön lisans diploması alıp 4 yıllığa tekrar tamamlayabiliyor muyum?? lütfen bilgisi olan paylaşsın benle...:eek::eek:

Merhaba ,
7yıldan daha fazla sürede bitirirseniz eğer,Öğrencilik haklarından yararlanamassınız,İndirimler,Paso gibi;)Okuldan atılmassınız.

Evet ön lisans diploması alabilirsiniz ama 2.sınıftaki bütün dersleri vermek zorundasınız,
Devam hakkınızda bulunmaktadır,Bunun için tarihler var o tarihlerde başvurunuzu yapıp 2.sınıftan devam edebiliyorsunuz;)

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,436
Kullanıcılar
90,727
Son üye
krarennDrype