2.Üniversite

marmarisim

Yeni Üye
merhaba arkadaşlar.. benim bi sorum olacak..

lise çıkışım sağlık meslek lisesi tıbbi sekreterlik bölümü..üniversitede tıbbi mümessillik ve pazarlama okuyorum ve ikinci üniversite için açıkçğretime başvurmak istiyorum..hangi bölümleri seçebilirim veya seçemem..bilgilendirirseniz çok sevinirim..şimdiden teşekkürler..

jojo

Yeni Üye
merhaba,
öncelıkle sen hangı bolumu ıstedığını bize belırtırsen daha sağlıklı senınle irtibata geçeriz.
ayrıca sana önerim senin okuduğun bölümün öğrenim süresi 2 yıl olmalı doğru muyum_?
dgs ile aofden işletme yada ıktısat bolumlerınden birini secerek lisans tmmlayabılırsın.

marmarisim

Yeni Üye
merhaba;
Ben Sağlık Kurumları İşletmeciliği istiyorumm..Bölümüm 2 yıllık evet ama işletme istemiyorm..

jojo

Yeni Üye
hmm benim bu yıl bitirdiğim bölümdü sağlık kur. işletmeciliği :) zira aofde bu bolumunde öğrenim süresi 2 yıl. yani sen zaten 2 yıllık bi bölümde okuyorken;niye tekrar bi 2 yıllık bölüm istıyorsun ki_? anladığım kadarıyla tıbbi mümessillik yani ilaç pazarlama bölümünden pek memnun değilsin:) sağlık kur. işletmeciliği bölümünde talepkarlıysan öğrenim süresi 2 yıl. öss ile 2 yıllık barajı aşaraktan tercih edebilirsin.

yunus1990

Yeni Üye
ya bende MARMRA ÜNİVERİTESİ TASARIM BASIM YAYINCILIK OKUYORUM 2 SINIFTAYIM 2 YILLIK OKUYORUMDA BEN ŞİMDİ AÇIKÖĞRETİM İKİNCİ ÜNİVERSİTE BAŞVURUSU YAPTIM.RADYO VE TV PROGRAMCILIĞI YAZDIM.ŞİMDİ DERSLER UYGULAMALI MI NAIL OLUYOR BİRDE STAJ YAPILIYOR MU BU BLÜMÜ ÇOK İSTİYODUM BÖYLE BİŞEY OLDUĞUNU DUYUNCA HEMEN BAŞVURUMU YAPTIM.İYİMİ YAPTIM KÖTÜMÜ BİLMİYORUM

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,437
Kullanıcılar
90,729
Son üye
ThomasPar