Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
2. Üniversite ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="bymumi10, post: 172058, member: 126586"]</p><p>Selam. Ben Ege Üniversitesi işletme bölümünü bu yıl kazandım.Şu an hazırlıktayım.Bir yandan ikinci üniversite olarak aof bir bölüm daha okumak istiyorum.Kamu yönetimini düşünüyorum.sizce doğru tercih mi ? ayrıca bana ne gibi katkısı olabilir. </p><p>sizce yıllık aşağıdaki ücreti vermeye değer mi ? Başka önerileri olan yada bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum . Teşekkür ederim saygılar .</p><p></p><p>Ayrıca ücret</p><p></p><p>İKTİSAT / KAMU YÖNETİMİ 190.00 TL78.00 TL190.00 TL78.00 TL</p><p>Yani toplam 536 TL</p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="bymumi10, post: 172058, member: 126586"] Selam. Ben Ege Üniversitesi işletme bölümünü bu yıl kazandım.Şu an hazırlıktayım.Bir yandan ikinci üniversite olarak aof bir bölüm daha okumak istiyorum.Kamu yönetimini düşünüyorum.sizce doğru tercih mi ? ayrıca bana ne gibi katkısı olabilir. sizce yıllık aşağıdaki ücreti vermeye değer mi ? Başka önerileri olan yada bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum . Teşekkür ederim saygılar . Ayrıca ücret İKTİSAT / KAMU YÖNETİMİ 190.00 TL78.00 TL190.00 TL78.00 TL Yani toplam 536 TL [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
2. Üniversite ?