2008 - 2009 öğretim döneminde aöf kitap değişiklikleri

Linsey

Özel Üye
UMUT 1-A GENEL MATEMATİK
15.ÜNİTE EKLENDİ
EK VERİLECEK

UMUT 1-B
GENEL İŞLETME
13., 14., 15., 18. ÜNİTELER DEĞİŞTİ
EK VERİLECEK

UMUT 2-B
İKTİSAT TEORİSİ
9., 10. ÜNİTELER DEĞİŞTİ
EK VERİLECEK

UMUT 2-B
YÖNETİM ORGANİZASYON
15., 16., 17. ÜNİTELER DEĞİŞTİ
EK VERİLECEK

UMUT 3-A
PAZARLAMA YÖNETİMİ
4., 6., 10, ÜNİTELER DEĞİŞTİ
EK VERİLECEK

UMUT 3-B İŞ VE SOSYAL GÜVENLİK HUKUKU
3., 6., 14., 15., 16. ÜNİTELER DEĞİŞTİ
EK VERİLECEK

UMUT 3-B , 3-D
TÜRK VERGİ SİSTEMİ
ORANLAR DEĞİŞTİ
EK VERİLECEK

UMUT 3-F
SOSYAL GÜVENLİK HUKUKU
YENİ
EK VERİLECEK

BÜRO YÖNETİMİ 2.SINIF
KLAVYE YÖNETİMİ
12. ÜNİTE EKLENDİ
EK VERİLECEK

NOT : 4. SINIFLAR VE ÖNLİSANS 2.SINIF KİTAPLARI DEĞİŞİKLİKLERİ BELLİ OLDUKCA INTERNET SAYFAMIZDAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.

http://www.muratinsankaynaklari.com/TR/Belge/BelgeGoster.aspx?F6E10F8892433CFF7A2395174CFB32E1BB148963444B0DC7

cimbom1905

Yeni Üye
sağolasın milli arkadaşım bnm 2 sorum olcaktı
1) bildiğim kadarıyla üniteler değişiyomuş ya ünite(konu)eksiliyomuş yada ünite ekleniyomuş doğru mu?
2)ünitedeki konular aynı kalıp içeriği değişirmi konu aynı olup içine eklemeler yapılır mı?

canselen

Özel Üye
1) bildiğim kadarıyla üniteler değişiyomuş ya ünite(konu)eksiliyomuş yada ünite ekleniyomuş doğru mu?
2)ünitedeki konular aynı kalıp içeriği değişirmi konu aynı olup içine eklemeler yapılır mı?
evet ben bunu gecen sene uygarlık tarıhı dersınde yasadım.konuları karsılastırmak gereklı;)

Linsey

Özel Üye
1)Tabikide doğru , açıköğretimin kendi kitaplarında ne yazıyosa geçerli olan odur.Konu değişikliği yaşanıyor;)
2)Bazı dersler mesela türk vergi sistemi hemen hemen her yıl değişiyormuş.

Benim yukarıdaki verdiğim bilgilerde kitapları alırsanız yanında ek olarak verilicektir.;)

E

_elmayra_

Misafir
ben bu sene işletme 3 ü tekrar edecem.3 dersten kaldım.kayıt yenileme yaparken bu sene kaldığım derslerin kitaplarını alabiliyomuyum?bu bahsettiğiniz değişiklikler o kitaplarda varmı?bu sene ilk defa kayıt yenıleme yapacam klavuz falan da gelmedi hala bilmiyorum ne nasıl oluor.yardımcı olursanız sevinirim.tşkler şimdiden..

velvele

Yeni Üye
Ben maliye birinci sınıfım, bir yerde okumuştum ama tam hatırlamıyorum, arasınav ve yılsonu sınavları için kitaplardan çalışacağım belirli sayfa aralıkları verilmişti, kitaplarım ulaşmadı daha bana,önümüzdeki aya kalırsa kitap işi, hepsini yarılamam bile imkansız sanırım, mat ağırlıklı çalışmam gerekecek çünkü, umarım açıklayıcı olmuştur:)))

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,436
Kullanıcılar
90,726
Son üye
BexlasSob