Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
2008 büt muhasebe denetimi sorusu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="mehber, post: 73533, member: 45686"]</p><p>B kitapcığı 4. soru:</p><p><strong></strong></p><p><strong>4. Aşağıdakilerden hangisi denetcinin Bağımsız davranmadığını göstermektedir.</strong></p><p></p><p>a: denetçinin denetlenecek işletme yönetiminin beklentisine uygun bir rapor hazırlamak için anlaşma yapması</p><p>b: denetçinin işletme yöndetimi ile sık sık görüşerek uygulamalar hakkında bilgi alması</p><p>c: denetçinin denetlenen işletme ile ilgili bazı terettütleri olmasına rağmen raporunda mali tabloların bütünü ile ilgili şartlı görüş belirtmesi</p><p>d:denetçinin denetlenecek işletme ile ilgili tarifenin üzerinde ücret pazarlığı yapması</p><p>e: denetçinin gerekli görmesi halinde işletme çalışanları ile görüşmeler yapması</p><p></p><p></p><p></p><p></p><p>arkadaşlar yukarıdaki sorunun cevabını ne yaptınız.</p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="mehber, post: 73533, member: 45686"] B kitapcığı 4. soru: [B] 4. Aşağıdakilerden hangisi denetcinin Bağımsız davranmadığını göstermektedir.[/B] a: denetçinin denetlenecek işletme yönetiminin beklentisine uygun bir rapor hazırlamak için anlaşma yapması b: denetçinin işletme yöndetimi ile sık sık görüşerek uygulamalar hakkında bilgi alması c: denetçinin denetlenen işletme ile ilgili bazı terettütleri olmasına rağmen raporunda mali tabloların bütünü ile ilgili şartlı görüş belirtmesi d:denetçinin denetlenecek işletme ile ilgili tarifenin üzerinde ücret pazarlığı yapması e: denetçinin gerekli görmesi halinde işletme çalışanları ile görüşmeler yapması arkadaşlar yukarıdaki sorunun cevabını ne yaptınız. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
2008 büt muhasebe denetimi sorusu