Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
2009-2010 harc ücretleri ve kayıt yenileme tarihleri..?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="XxBraveHeartxX, post: 171109, member: 125850"]</p><p><span style="color: red"><strong><em><u>Merhabalar ben yeni M.y.O elektrik bölümü mezunuyum bu sene AöF e basvuru yapmak istiyorum söylediğiniz yere tıkladım (internetten basvuru) ama bana uygun olan başvuru yöntemi nasıl olucak onu anlayamadım :</u></em></strong></span></p><p></p><p><u><strong>Lütfen aşağıdan başvuru yapacağınız kayıt türünü seçiniz:</strong></u> * <span style="color: #0000ff"><strong>Dikey Geçiş</strong></span> </p><p> Meslek Yüksekokulu veya Açıköğretim Fakültesi Ön Lisans Programlarından mezun olanlar Dikey Geçiş kapsamında </p><p> başvuru yapabilirler. Hangi program mezunlarının başvurabileceklerini, bağlantıyı izleyerek öğrenebilirsiniz. * <span style="color: #0000ff"><strong>Ek Yerleştirme</strong></span> * <span style="color: #0000ff"><strong>İkinci Üniversite</strong></span> </p><p> Örgün yükseköğretim programlarında kayıtlı veya mezun öğrenciler, alanları dışındaki programlara başvurabilirler. </p><p> Hangi programlara başvurulabileceğini, bağlantıyı izleyerek öğrenebilirsiniz. * <span style="color: #0000ff"><strong>Lisans Öğrenimine Hazırlık Programından 3. Sınıfa Kayıt</strong></span> * <span style="color: #0000ff"><strong>Lisans Tamamlama</strong></span> </p><p> Lisans Tamamlama kapsamında, 4 yıllık fakülte veya yüksekokullarda okumakta iken 2 yıllık ön lisans diploması </p><p> alarak ayrılanlar başvuru yapabilirler. Hangi program mezunlarının başvurabileceklerini, bağlantıyı izleyerek </p><p> öğrenebilirsiniz. </p><p></p><p></p><p>Hocam ben 3. sınıftan devam edip işletme bölümü veya Halkla ilişkiler bölümü bitirip 4.yıllık diploması almak istiyorum . aynı zamanda M.Y.O dan aldığım diplomayıda almak istiyorum . Yardımcı olursanız sevinirim ...</p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="XxBraveHeartxX, post: 171109, member: 125850"] [COLOR=red][B][I][U]Merhabalar ben yeni M.y.O elektrik bölümü mezunuyum bu sene AöF e basvuru yapmak istiyorum söylediğiniz yere tıkladım (internetten basvuru) ama bana uygun olan başvuru yöntemi nasıl olucak onu anlayamadım :[/U][/I][/B][/COLOR] [U][B]Lütfen aşağıdan başvuru yapacağınız kayıt türünü seçiniz:[/B][/U] * [URL="javascript:void();"][COLOR=#0000ff][B]Dikey Geçiş[/B][/COLOR][/URL] Meslek Yüksekokulu veya Açıköğretim Fakültesi Ön Lisans Programlarından mezun olanlar Dikey Geçiş kapsamında başvuru yapabilirler. Hangi program mezunlarının başvurabileceklerini, bağlantıyı izleyerek öğrenebilirsiniz. * [URL="javascript:void();"][COLOR=#0000ff][B]Ek Yerleştirme[/B][/COLOR][/URL] * [URL="javascript:void();"][COLOR=#0000ff][B]İkinci Üniversite[/B][/COLOR][/URL] Örgün yükseköğretim programlarında kayıtlı veya mezun öğrenciler, alanları dışındaki programlara başvurabilirler. Hangi programlara başvurulabileceğini, bağlantıyı izleyerek öğrenebilirsiniz. * [URL="javascript:void();"][COLOR=#0000ff][B]Lisans Öğrenimine Hazırlık Programından 3. Sınıfa Kayıt[/B][/COLOR][/URL] * [URL="javascript:void();"][COLOR=#0000ff][B]Lisans Tamamlama[/B][/COLOR][/URL] Lisans Tamamlama kapsamında, 4 yıllık fakülte veya yüksekokullarda okumakta iken 2 yıllık ön lisans diploması alarak ayrılanlar başvuru yapabilirler. Hangi program mezunlarının başvurabileceklerini, bağlantıyı izleyerek öğrenebilirsiniz. Hocam ben 3. sınıftan devam edip işletme bölümü veya Halkla ilişkiler bölümü bitirip 4.yıllık diploması almak istiyorum . aynı zamanda M.Y.O dan aldığım diplomayıda almak istiyorum . Yardımcı olursanız sevinirim ... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
2009-2010 harc ücretleri ve kayıt yenileme tarihleri..?