sen yine de git bağlı olduğun açıköğretim bürosuna işini garantiye allütfen ciddi soruyorum tc no kodlamama beni korkutuyor sinav bosami gitti yani gercekten kader gülüyo heralde
ya açılıyor ama sadece ingilizce sorularını görebiliyorum işletme 2. sınıf sorularını nasıl bulcamsonuçlar açıklandı
Sitede arama yaparsanız bulabilirsiniz.ya açılıyor ama sadece ingilizce sorularını görebiliyorum işletme 2. sınıf sorularını nasıl bulcam
usta www.anadolu.edu.tr adresine gir oradan e-ögrenmeportala oturum ac de gir tc numarani yaz sonra fakülte seciniz yazan yere sınav sorulari de bölüm secinize 2008-2009 sorulari de 2009 ara sınav sorularini sec burada e-kitap olan yerde kodlar var bunlar kitapcık kodu ben iktisat okuyorum 3.sınıf bizim kodlar söyle kitapcik kodu cumartesi günü 1301 pazar günü 2300 ordan sorulari buluyorum derslerin kodlari var bi de cevap anahtarından derslerin koda göre bakıyoruz zaten sınav giriş belgesindede yazıyor mesela 3155 İş ve sosyal güvenlik hukuku dersi cevap anahtaindan 3155 e bakınca cevaplari bulmus oluyoruzarkadaşlar sınav sorularını ve cevapları nasıl açılacağını bana yardımcı olup yazabilirmisiniz
gerçekten dediğin gibi herşey mevcut sorular cevap anahtarları... çok teşekkürlerusta www.anadolu.edu.tr adresine gir oradan e-ögrenmeportala oturum ac de gir tc numarani yaz sonra fakülte seciniz yazan yere sınav sorulari de bölüm secinize 2008-2009 sorulari de 2009 ara sınav sorularini sec burada e-kitap olan yerde kodlar var bunlar kitapcık kodu ben iktisat okuyorum 3.sınıf bizim kodlar söyle kitapcik kodu cumartesi günü 1301 pazar günü 2300 ordan sorulari buluyorum derslerin kodlari var bi de cevap anahtarından derslerin koda göre bakıyoruz zaten sınav giriş belgesindede yazıyor mesela 3155 İş ve sosyal güvenlik hukuku dersi cevap anahtaindan 3155 e bakınca cevaplari bulmus oluyoruz