2009 vize sınav sonuçları ne zaman açıklanacak

By_tr

Özel Üye
Geçmiş yıl sınavları göz önüne alındığında yaklaşık olarak 24 Nisan ile 28 Nisan arasında açıklanması beklenmektedir. tam olarak bilen varmı

Demet-ka

Yeni Üye
2009 ara sınavların vizelerin soruları niye yok sitede. Doğrumu yaptık yanlışmı bilmiyoruz, soruların çoğunu hatırlamıyoruz.

jojo

Yeni Üye
muhtemelen 24 Nisan cuma günü açıklanır.en kötü ihtimal 27 Nisan pazartesiye garanti açıklanır.. 28 i bulmaz.

lilamorr

Yeni Üye
meraba birşey sormak istiyorum ben sınavda tc nomu kodlamamişim lütfen bilgi verirmisiniz ne oluyo bu durumda

catzilla

Yeni Üye
yaa... bu sınav sorularını adam gibi bir görsek artık.:( bulmaca çözer gibi uğraşıp duruyoruz. günlerdir uykusuzluktan ders çalışmaktan gözlerimin içi yanıyor resmen. inşallah bu hafta sorular siteye düşer.ne doğru ne yanlış görürüz.

lilamorr

Yeni Üye
lütfen ciddi soruyorum tc no kodlamama beni korkutuyor sinav bosami gitti yani gercekten kader gülüyo heralde

catzilla

Yeni Üye
korkma arkadaşım. TC kimlik no orada yazıyordu zaten sınav kağıdının üzerinde. siyah mürekkele kalın kalın. bu yüzden sınav iptali olmaz ki. içini ferah tut.

sigorta

Yeni Üye
arkadaşlar sınav sorularını ve cevapları nasıl açılacağını bana yardımcı olup yazabilirmisiniz

sigorta

Yeni Üye
sınav sonuçlarını nasıl bulacağımı bilmişyorum bana yardımcı olabilirmisiniz

ledo

Yeni Üye
Yardim

arkadaşlar sınav sorularını ve cevapları nasıl açılacağını bana yardımcı olup yazabilirmisiniz
usta www.anadolu.edu.tr adresine gir oradan e-ögrenmeportala oturum ac de gir tc numarani yaz sonra fakülte seciniz yazan yere sınav sorulari de bölüm secinize 2008-2009 sorulari de 2009 ara sınav sorularini sec burada e-kitap olan yerde kodlar var bunlar kitapcık kodu ben iktisat okuyorum 3.sınıf bizim kodlar söyle kitapcik kodu cumartesi günü 1301 pazar günü 2300 ordan sorulari buluyorum derslerin kodlari var bi de cevap anahtarından derslerin koda göre bakıyoruz zaten sınav giriş belgesindede yazıyor mesela 3155 İş ve sosyal güvenlik hukuku dersi cevap anahtaindan 3155 e bakınca cevaplari bulmus oluyoruz

catzilla

Yeni Üye
1 saattir cevapları arştırıyorum kitaplarımda.

cevap anahtarları yokmu arkadaşlar...:confused:

kebom

Yeni Üye
usta www.anadolu.edu.tr adresine gir oradan e-ögrenmeportala oturum ac de gir tc numarani yaz sonra fakülte seciniz yazan yere sınav sorulari de bölüm secinize 2008-2009 sorulari de 2009 ara sınav sorularini sec burada e-kitap olan yerde kodlar var bunlar kitapcık kodu ben iktisat okuyorum 3.sınıf bizim kodlar söyle kitapcik kodu cumartesi günü 1301 pazar günü 2300 ordan sorulari buluyorum derslerin kodlari var bi de cevap anahtarından derslerin koda göre bakıyoruz zaten sınav giriş belgesindede yazıyor mesela 3155 İş ve sosyal güvenlik hukuku dersi cevap anahtaindan 3155 e bakınca cevaplari bulmus oluyoruz
gerçekten dediğin gibi herşey mevcut sorular cevap anahtarları... çok teşekkürler

rahmenioff

Yeni Üye
cevap anahtarı.acil

arkadaşlar ben işletme 3.sınıf işletme öğrencisiyim 1321-2300-1301 cevap anahtarlarında bulamadım lütfen yardımcı olun..

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,436
Kullanıcılar
90,726
Son üye
BexlasSob