Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
2010 - 2011 Açıköğretim Dersleri Ne Zaman Başlıyor ? ( Üniversitelerde Verilen Aöf Dersleri )
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="AOFDESTEK, post: 259663, member: 2"]</p><p>Bugün itibari ile yüzyüze akademik danışmanlık hizmeti başlamıştır arkadaşlar. Yanlızca hangi gün hangi okulda dersler verilecek daha duyurulmadı.</p><p></p><p>Akademik Danışmanlık Hizmetleri kapsamında, uzaktan eğitim gören öğrencilerimiz, bazı seçilmiş dersleri yüz yüze yapabilme olanağı elde etmektedirler. Uzaktan eğitim sistemi ile öğretim yapan Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakülteleri öğrencileri için öğrenilmesinde güçlük çekilen bazı derslere yönelik yüzyüze Akademik Danışmanlık dersleri 3 Ocak 2011 tarihinde başlayacak olup 27 Mayıs 2011 tarihine kadar devam edecek. Ülke genelinde tüm illerde ve 5 ilçedeki (Alanya, Bandırma, Biga, Bozüyük, Nazilli) 91 merkezde gerçekleştirilen Akademik Danışmanlık derslerine, kimliklerini göstererek hiçbir ücret ödemeksizin katılabilecek öğrenciler için devam zorunluluğu da bulunmuyor.</p><p></p><p>2010-2011 öğretim yılında Akademik Danışmanlık kapsamında yüzyüze öğretimi yapılacak dersler şunlar.</p><p></p><p>1. Sınıf Dersleri: Genel Matematik, Genel Muhasebe, İktisada Giriş</p><p>Eski Türk Edebiyatı’na Giriş, Osmanlı Türkçesi’ne Giriş (Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü’nün bu dersleri, bazı merkezlerimizdeki öğretim elemanı ve fiziki imkanların yetersizliği nedeniyle verilememektedir.)</p><p>2. Sınıf Dersleri: Muhasebe Uygulamaları, İstatistik, İktisat Teorisi</p><p>3. Sınıf Dersleri: Maliyet Muhasebesi, Türk Vergi Sistemi, Finansal Yönetim, İngilizce</p><p>4. Sınıf dersleri için akademik danışmanlık uygulanmamaktadır.</p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="AOFDESTEK, post: 259663, member: 2"] Bugün itibari ile yüzyüze akademik danışmanlık hizmeti başlamıştır arkadaşlar. Yanlızca hangi gün hangi okulda dersler verilecek daha duyurulmadı. Akademik Danışmanlık Hizmetleri kapsamında, uzaktan eğitim gören öğrencilerimiz, bazı seçilmiş dersleri yüz yüze yapabilme olanağı elde etmektedirler. Uzaktan eğitim sistemi ile öğretim yapan Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakülteleri öğrencileri için öğrenilmesinde güçlük çekilen bazı derslere yönelik yüzyüze Akademik Danışmanlık dersleri 3 Ocak 2011 tarihinde başlayacak olup 27 Mayıs 2011 tarihine kadar devam edecek. Ülke genelinde tüm illerde ve 5 ilçedeki (Alanya, Bandırma, Biga, Bozüyük, Nazilli) 91 merkezde gerçekleştirilen Akademik Danışmanlık derslerine, kimliklerini göstererek hiçbir ücret ödemeksizin katılabilecek öğrenciler için devam zorunluluğu da bulunmuyor. 2010-2011 öğretim yılında Akademik Danışmanlık kapsamında yüzyüze öğretimi yapılacak dersler şunlar. 1. Sınıf Dersleri: Genel Matematik, Genel Muhasebe, İktisada Giriş Eski Türk Edebiyatı’na Giriş, Osmanlı Türkçesi’ne Giriş (Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü’nün bu dersleri, bazı merkezlerimizdeki öğretim elemanı ve fiziki imkanların yetersizliği nedeniyle verilememektedir.) 2. Sınıf Dersleri: Muhasebe Uygulamaları, İstatistik, İktisat Teorisi 3. Sınıf Dersleri: Maliyet Muhasebesi, Türk Vergi Sistemi, Finansal Yönetim, İngilizce 4. Sınıf dersleri için akademik danışmanlık uygulanmamaktadır. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
2010 - 2011 Açıköğretim Dersleri Ne Zaman Başlıyor ? ( Üniversitelerde Verilen Aöf Dersleri )