A AxiKRaL Yeni Üye Katılım 12 Ara 2010 Mesajlar 4 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Şehir: Adana 12 Ara 2010 #1 2010 - 2011 AçıkÖğretim Dersleri Ne Zaman Başlıyor Acaba Tam Tarih Bilen Arkadaşlar Cevap Verirlerse Sevinirim Şimdiden Teşekkürler... Kolay Gelsin...
2010 - 2011 AçıkÖğretim Dersleri Ne Zaman Başlıyor Acaba Tam Tarih Bilen Arkadaşlar Cevap Verirlerse Sevinirim Şimdiden Teşekkürler... Kolay Gelsin...
O only roses Özel Üye Katılım 28 Ocak 2010 Mesajlar 4,562 Tepkime puanı 15 Puanları 0 Bölüm: MEZUN Şehir: Konya 12 Ara 2010 #2 Akademik danışmanlık dersleri 3 Ocak tarihinde başlayıp 27 Mayıs tarihine kadar sürecektir daha fazla bilgi için www.anadolu.edu.tr adresinde bulunan Açıköğretim başlığı altındaki "Akademik Danışmanlık Hizmetleri" bölümünü inceleyebilirsiniz kolay gelsin
Akademik danışmanlık dersleri 3 Ocak tarihinde başlayıp 27 Mayıs tarihine kadar sürecektir daha fazla bilgi için www.anadolu.edu.tr adresinde bulunan Açıköğretim başlığı altındaki "Akademik Danışmanlık Hizmetleri" bölümünü inceleyebilirsiniz kolay gelsin