2012-2013 Aöf Açıköğretim Harç Ücretleri

Ayca_Guler

Forum Yöneticisi
Katılım
23 Tem 2012
Mesajlar
670
Tepkime puanı
5
Puanları
0
Bölüm:
Türk Dili ve Edebiyatı
Şehir:
Çanakkale
"Tüm dersleri silmeniz halinde bankada ödeme oluşmayacak, kayıt yeniletemeyecek, öğrencilik haklarından yararlanamayacak ve sınavlara giremeyeceksiniz" deniliyor.
Bankaya harcı yatırmadığımızda dönemimizi dondurmuş oluyoruz otomatikman değil mi ?. Buna göre yukarıdaki tanımın, ders ekle-sil işlemlerinden yapılan işlemin amacı nedir ?

Adalet önlisans okuyorum. Genel not ortalamasının 2 ve üzerinde olması gerekiyor. Koşullu geçer notum vardı bahar döneminden. Bütünleme sınavına girmeden önce genel not ortalamam 2 nin üzerindeydi. Bir dersten DC notum vardı ve sınava giriş kağıdımda o dersten DC sorumlu gözüküyordum. Sınava girdim ve daha düşük not alınca ortalamam 1,92 ye indi. DC aldığım dersten Bütünlemeye girmemiş olsaydım genel not ortalamam düşmeyecekti. O dersten bütünleme sınavına girip girmeyeceğimi tercih etme hakkım var mı? Böyle bir durumda DC koşullu geçer notum, genel not ortalamasını zaten sınava girmesem bile 2nin üzerinde olduğu için geçmiş sayılır mıyım?

Teşekkürler
Bankaya harç ödemezseniz kaydınız dondurulmuş olur. Ders ekle/sil in amacı ders ekleyerek okulu 3 yılda bitirme şansı bulabilir, ders çıkararak okulu daha uzun zamanda ve rahat rahat bitirme şansınız olur.

Hangi dersten bütünlemeye gireceğinizi üniversite belirliyor. Eğer GNO 2.0 ın üzerinde ve DC notunuz varsa okulu arayıp veya mail atıp şikayette bulunabilir bu konuda bilgi alabilirdiniz.
 

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Son mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
17,417
Mesajlar
134,315
Kullanıcılar
90,724
Son üye
Glassdfl
Üst