Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
2012 Aöf kayıt ile ilgili sorular
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="AOFDESTEK, post: 277284, member: 2"]</p><p>Sorularıızı elimden geldiğince cevaplamaya çalışayım;</p><p></p><p>1 - Evet aöf bürolarına gönderilen kitapları hemen alabilirsiniz. ( Bu yıl kitapların bir çoğu değişeceği için kitap dağıtımında sıkıntılar yaşanması muhtemeldir )</p><p>2 - Öğrenci Kimlikleri Ocak ayına kadar aöf bürolarına gönderilmektedir. Kayıt olduğunuzda aöf bürosundan öğrenci kimliği yerine geçen geçici bir belge verilmektedir. Bu belge ile sınavlara girebilir ve bürolardaki işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. </p><p>3 - Hayır askerlikle ilgili herhangi bir belge istemeyecekler. Bu işlemleri artık internetten kendileri hallediyorlar.</p><p>4 - Üniversite kayıtlı olduğunuz sürece 29 yaşınıza kadar sizin tecil işlemlerinizi gerçekleştirmektedir.</p><p>5 - Kayıt yenileme harç ücretlerini yatırdığınızda kaydınız yenilenmiş olur. İlk kayıt yenileme işleminizi Mart ayında yapacaksınız. Harcı yatırdıktan sonra üroya gidip kitaplarınızı alabilirsiniz.</p><p>6 - Her dönemin dersi ayrı olacak. Güz döneminde almadığınız bir dersi seneye güz döneminde alabilirsiniz.</p><p>7 - İlk defa kayıt olanlar ders seçimi yapmıyorlar. Üniversite 1.sınıf derslerini otomatik atamaktadır. Kitapların bazıları dönem dönem, bazıları ise bir seferde dağıtılabilir.</p><p>8 - Kredili sistemde üniversite size 30 kredilik ders ataması gerçekleştirmektedir. Siz üst dönemlerden 15 kredilik daha ders alma hakkına sahipsiniz. ( İlk defa kayıt olanlar üstten ders alamamaktadır.) Kredili sistemde şimdilik seçmeli ders bulunmamaktadır.</p><p>9 - Evet hemen hemen dediğiniz şekilde olacak. Her iki dönemin sınavları ve not hesaplamaları birbirinden bağımsız olacaktır. Bir dönemin ders notu o dönem içinde yapılacak olan sınavlara bağlıdır. Buna göre geçme kalma durumunuz belli olacaktır.</p><p></p><p>Estağfirullah kayıtlarla ilgili güzel sorular hazırlamışssınız. Cevaplamaktan memnuniyet duydum..</p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="AOFDESTEK, post: 277284, member: 2"] Sorularıızı elimden geldiğince cevaplamaya çalışayım; 1 - Evet aöf bürolarına gönderilen kitapları hemen alabilirsiniz. ( Bu yıl kitapların bir çoğu değişeceği için kitap dağıtımında sıkıntılar yaşanması muhtemeldir ) 2 - Öğrenci Kimlikleri Ocak ayına kadar aöf bürolarına gönderilmektedir. Kayıt olduğunuzda aöf bürosundan öğrenci kimliği yerine geçen geçici bir belge verilmektedir. Bu belge ile sınavlara girebilir ve bürolardaki işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. 3 - Hayır askerlikle ilgili herhangi bir belge istemeyecekler. Bu işlemleri artık internetten kendileri hallediyorlar. 4 - Üniversite kayıtlı olduğunuz sürece 29 yaşınıza kadar sizin tecil işlemlerinizi gerçekleştirmektedir. 5 - Kayıt yenileme harç ücretlerini yatırdığınızda kaydınız yenilenmiş olur. İlk kayıt yenileme işleminizi Mart ayında yapacaksınız. Harcı yatırdıktan sonra üroya gidip kitaplarınızı alabilirsiniz. 6 - Her dönemin dersi ayrı olacak. Güz döneminde almadığınız bir dersi seneye güz döneminde alabilirsiniz. 7 - İlk defa kayıt olanlar ders seçimi yapmıyorlar. Üniversite 1.sınıf derslerini otomatik atamaktadır. Kitapların bazıları dönem dönem, bazıları ise bir seferde dağıtılabilir. 8 - Kredili sistemde üniversite size 30 kredilik ders ataması gerçekleştirmektedir. Siz üst dönemlerden 15 kredilik daha ders alma hakkına sahipsiniz. ( İlk defa kayıt olanlar üstten ders alamamaktadır.) Kredili sistemde şimdilik seçmeli ders bulunmamaktadır. 9 - Evet hemen hemen dediğiniz şekilde olacak. Her iki dönemin sınavları ve not hesaplamaları birbirinden bağımsız olacaktır. Bir dönemin ders notu o dönem içinde yapılacak olan sınavlara bağlıdır. Buna göre geçme kalma durumunuz belli olacaktır. Estağfirullah kayıtlarla ilgili güzel sorular hazırlamışssınız. Cevaplamaktan memnuniyet duydum.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
2012 Aöf kayıt ile ilgili sorular