Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
2013-2014 yardım edin ...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="mertkucuk, post: 298118, member: 176021"]</p><p><span style="font-family: 'Arial Black'">selam arkadaşlar benim birkaç sorum olacaktı</span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'"></span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'">ben bu sene aöf 4 yıllık <u>kontenjanlı </u>maliye bölümü kazandım </span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'"></span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'">1 ) ek yerleştirmelere katılabilir miyim 4 yıllık aöf başka bir bölüm yazabilir miyim</span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'"></span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'">ek yerleştirmelerde açıkta kalma ihtimali var mıdır</span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'"></span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'">2 ) AÖF DE okuyanlar üniversitelerde derse girebilirler mi ( ANKARA )</span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'"></span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'"></span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'">3 ) AÖF den örgün eğitime geçiş var mıdır </span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'"></span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'">varsa hangi sene geçmek lazım istediğim üniversiteye geçebilir miyim </span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'"></span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'"></span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'"></span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'">4) maliye bölümü zor mudur </span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'"></span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'"></span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'">VERECEĞİNİZ BİLGİLER İÇİN SİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM</span></p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="mertkucuk, post: 298118, member: 176021"] [FONT=Arial Black]selam arkadaşlar benim birkaç sorum olacaktı ben bu sene aöf 4 yıllık [U]kontenjanlı [/U]maliye bölümü kazandım 1 ) ek yerleştirmelere katılabilir miyim 4 yıllık aöf başka bir bölüm yazabilir miyim ek yerleştirmelerde açıkta kalma ihtimali var mıdır 2 ) AÖF DE okuyanlar üniversitelerde derse girebilirler mi ( ANKARA ) 3 ) AÖF den örgün eğitime geçiş var mıdır varsa hangi sene geçmek lazım istediğim üniversiteye geçebilir miyim 4) maliye bölümü zor mudur VERECEĞİNİZ BİLGİLER İÇİN SİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM[/FONT] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
2013-2014 yardım edin ...