- Bölüm:
- İşletme
2020 yılında ortaya çıkan koronavirüs salgını nedeniyle Türkiye'de bir çok sınav gibi açıköğretim bahar dönemi sınavlarıda online yapılmıştır. Şu an henüz pandemi geçmemiş olup hızlı bir şekilde yayılmaya devam ediyor. Anadolu Üniversitesi, Atatürk Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi için 2020 - 2021 öğretim yılı sınav takvimlerini açıklandı. Pandeminin durumuna göre sınavların yüz yüze veya online olarak yapılabilecek.
Açıköğretim güz ve bahar dönemi arasınavında genelde ders kitabının yarısından sorumlu olunur. Dönem sonu sınavında ise tüm ünitelerden sorumlu olunmaktadır. Sınav sorumluluk üniteleri için tıklayınız.
Açıköğretim sınavlarına düzenli olarak çalışmanız sizlere dersleri geçmenizde çok fayda sağlayacaktır. Kendi kendinizin öğretmeni olacağınız için planlı ve düzenli bir şekilde günlük olarak çalışmanızı öneriyoruz. Arasınav ve dönem sonu sınavına çalışma teknikleri için tıklayınız.
Sınava girecek tüm öğrencilere başarılar diliyoruz.
Açıköğretim güz ve bahar dönemi arasınavında genelde ders kitabının yarısından sorumlu olunur. Dönem sonu sınavında ise tüm ünitelerden sorumlu olunmaktadır. Sınav sorumluluk üniteleri için tıklayınız.
Açıköğretim sınavlarına düzenli olarak çalışmanız sizlere dersleri geçmenizde çok fayda sağlayacaktır. Kendi kendinizin öğretmeni olacağınız için planlı ve düzenli bir şekilde günlük olarak çalışmanızı öneriyoruz. Arasınav ve dönem sonu sınavına çalışma teknikleri için tıklayınız.
Sınava girecek tüm öğrencilere başarılar diliyoruz.
SINAV TARİHLERİ |