2020 Güz Dönemi Dönem Sonu Soruları ve Cevapları Yayımlandı

Gökhan ÇAĞDAŞ

Administrator
Administrator
18 – 19 Ocak 2020 tarihlerinde yapılan 2019-2020 güz dönemi dönem sonu sınavlarının soru ve cevapları yayımlandı. Öğrenciler sınava girdikleri soru ve cevapları aof mobil uygulamasından ve Ekampüsten görebilirler.

Açıköğretim Ekampüs:
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Açıköğretim sınavlarında 4 yanlış 1 doğruyu götürüyor. Bu nedenle sınav puanınızı hesaplarken bu konuya ekstra dikkat etmeniz gerekiyor. Örnek verecek olursak 20 soruluk açıköğretim sınavında 12 soruyu doğru 2 soruyu yanlış yaparsanız 11,5 net yapmış oluyorsunuz. Her sorunun değeri 5 puan olduğu için 11,5 net ile 57,5 puan (11,5×5=57,5) alırsınız.

Not hesabı için
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
sayfamızı kullanabilirsiniz.

2019-2020 güz dönemi arasınav sonuçları sınavdan 5 gün sonra açıklanmıştır. Anadolu Üniversitesi rektörünün yaptığı açıklama ile dönemsonu sınavınında çok kısa sürede açıklanacağını öğrenmiş olduk.

Tahminen 24 Ocak 2020 cuma gününe kadar sonuçların açıklanmasını bekliyoruz.

Kaynak:

sinav sorulari yayimlandi.jpg

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
17,481
Kullanıcılar
90,667
Son üye
Demet34
Geri