3 Sınav haricinde başka sınavlar var mı ? ( Çok Acil Konuya )

DiyaReis

Yeni Üye
Bölüm:
Listede Yok
Selamun aleyküm arkadaşlar Diyarbakır'dan selam olsun.
ilk öncelikle yeni kayıt yapan ve kayıt yenileme yapan arkadaşlara önümüzdeki sınavlarda başarılar dilerim. Hemen soruya geçeyim arkadaşlar bildiğiniz gibi 1.dönem 2.dönem 3.dönem sınavlar var bir de bildiğim kadarıyla mezun olabilmeleri için kredilerini tamamlayamamış arkadaşlara ek sınav var bunun dışın da başka sınavlar oluyor mu bizim için ? ne kadar kredi o kadar erken mezun olmak var :)

tremendous

Forum Yöneticisi
Bölüm:
MEZUN
AÖF'de 2 yıllık bölümler 120 kredi ile, 4 yıllık bölümler 240 krediyi tamamlayarak mezun oluyorlar..

Güz dönemi ve bahar döneminde sınavlarınız var..

Güz dönemi ara, dönem sonu, bahar dönemi ara, dönem sonu sınavlarına gireceksiniz..

2 yıllık bölümler 4 dönem, 4 yıllık bölümler 8 dönemden oluşmaktadır.

DiyaReis

Yeni Üye
Bölüm:
Listede Yok
alttaki sorumu cevaplarmısınız sizi de yoruyorum fakat bilgi edinmek istedim. Şimdiden teşekkür ederim..

DiyaReis

Yeni Üye
Bölüm:
Listede Yok
AÖF'de 2 yıllık bölümler 120 kredi ile, 4 yıllık bölümler 240 krediyi tamamlayarak mezun oluyorlar..

Güz dönemi ve bahar döneminde sınavlarınız var..

Güz dönemi ara, dönem sonu, bahar dönemi ara, dönem sonu sınavlarına gireceksiniz..

2 yıllık bölümler 4 dönem, 4 yıllık bölümler 8 dönemden oluşmaktadır.
Cevabınız için teşekkür ederim. Ben Açık öğretim lisesi alan yok 4 yıllık okuyorum bu aöfün durumları beni ilgilendirmiyor değil mi ? 192 kredi alıp mezun olabiliyorum yani ? bir de 1.dönem 2.dönem 3.dönem sınavlarına giriyoruz onu siteden açıklıyorlar fakat güz dönemi dönem sonu bahar dönemi dönem sonu bunları nasıl öğreneceğiz 1 yıllık öğrenciyim ve siteyi hep takip ediyorum görmedim bu zamana kadar...

tremendous

Forum Yöneticisi
Bölüm:
MEZUN
Cevabınız için teşekkür ederim. Ben Açık öğretim lisesi alan yok 4 yıllık okuyorum bu aöfün durumları beni ilgilendirmiyor değil mi ? 192 kredi alıp mezun olabiliyorum yani ? bir de 1.dönem 2.dönem 3.dönem sınavlarına giriyoruz onu siteden açıklıyorlar fakat güz dönemi dönem sonu bahar dönemi dönem sonu bunları nasıl öğreneceğiz 1 yıllık öğrenciyim ve siteyi hep takip ediyorum görmedim bu zamana kadar...

Forumumuz açıköğretim üniversite öğrencileri için yardımlaşma platformudur..
Açık lise ile ilgili bilgim yok maalesef..
Halk Eğitim Merkezlerinde açık liseler ile ilgili bilgi edinebilirsiniz sanırım...

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,437
Kullanıcılar
90,729
Son üye
ThomasPar