Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
3.Sınıf işletme sınıfı ve hazırlık hakkında sorular
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="Rapertuar, post: 277404, member: 167597"]</p><p>Ben geçn 3. sınıf işletmeden başladım ve hazırlık dersleriyle beraber 10 dersin 6sından geçtim. 4.sınıfa geçmem için bütünleme sınıvlarından en az 2tanesini vermem mi lazım ? ve Kaldığım dersler '' Genel muasebe, İktisata giriş,finansal yönetim ve maliyet muasebesi'' bunların daha önce çıkmış sorularını nerden bulabilirim? Genel muasebe ve iktisata giriş 1.sınıf dersleri mi ? 1.sınıf konusundan mı indirmem lazım çıkmış sorularını ? lütfen yardım edin. Cevaplarınızı bekliyorum..</p><p></p><p>Birde şöyle bir sorum var. Kaldığım 4 dersin 1ini verirsem bu sene kredili sistemem geçeciğimiz için üstten 4. sınıfın derslerini alıp sene sonunda tek ders sınavına girip seneye okulu bitirme imkanım var mı ? Yani 2 dersten geçmem lazım ama 1inden geçicem ve ötekini de seneye tek ders sınavında alacam böyle bişiy mümkün mü?</p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="Rapertuar, post: 277404, member: 167597"] Ben geçn 3. sınıf işletmeden başladım ve hazırlık dersleriyle beraber 10 dersin 6sından geçtim. 4.sınıfa geçmem için bütünleme sınıvlarından en az 2tanesini vermem mi lazım ? ve Kaldığım dersler '' Genel muasebe, İktisata giriş,finansal yönetim ve maliyet muasebesi'' bunların daha önce çıkmış sorularını nerden bulabilirim? Genel muasebe ve iktisata giriş 1.sınıf dersleri mi ? 1.sınıf konusundan mı indirmem lazım çıkmış sorularını ? lütfen yardım edin. Cevaplarınızı bekliyorum.. Birde şöyle bir sorum var. Kaldığım 4 dersin 1ini verirsem bu sene kredili sistemem geçeciğimiz için üstten 4. sınıfın derslerini alıp sene sonunda tek ders sınavına girip seneye okulu bitirme imkanım var mı ? Yani 2 dersten geçmem lazım ama 1inden geçicem ve ötekini de seneye tek ders sınavında alacam böyle bişiy mümkün mü? [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
3.Sınıf işletme sınıfı ve hazırlık hakkında sorular