Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
3. Sınıf sınavsız DGS hakkında bir soru:
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="Lacremel, post: 276928, member: 165290"]</p><p>Arkadaşlar merhaba, bir sorum olacaktı, bilenler cevaplarsa çok sevinirim. Şimdi bu sene Turizm ve Otel İşletmeciliği önlisanstan mezun oluyorum. (Kesin) Konaklama işletmeciği lisans bölümüne sınavsız Dikey geçiş ile 3. sınıftan direkt başlayabiliyorum.</p><p></p><p>1- Kayıt tarihleri ne zaman?</p><p>2- Önlisans diplomam bende mi kalıyor, yoksa 3. sınıf için başvuruda alacaklar mı? (Diplomamın bende kalması lazım iş gereği)</p><p>3- Bu sene mezun oluyorum ama, mesela 2 sene sonra başvurabilirmiyim 3. sınıftan dgs ye? Yani illa mezun olur olmaz mı kayıt yaPTIRMAM GEREK ? Seneye yaptıramammı mesela?</p><p>4- Fark dersleri konusunu sormayacağım ama, malum kredili sisteme geçilecekmiş. Bu beni nasıl etkiler mesela? A lakasız gereksiz bazı dersleri zorla mı almam mı gerekecek? Bu konuda tecrübesi olanlar ne der ? Dahamı iyi dahamı kötü kredili sistem ?</p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="Lacremel, post: 276928, member: 165290"] Arkadaşlar merhaba, bir sorum olacaktı, bilenler cevaplarsa çok sevinirim. Şimdi bu sene Turizm ve Otel İşletmeciliği önlisanstan mezun oluyorum. (Kesin) Konaklama işletmeciği lisans bölümüne sınavsız Dikey geçiş ile 3. sınıftan direkt başlayabiliyorum. 1- Kayıt tarihleri ne zaman? 2- Önlisans diplomam bende mi kalıyor, yoksa 3. sınıf için başvuruda alacaklar mı? (Diplomamın bende kalması lazım iş gereği) 3- Bu sene mezun oluyorum ama, mesela 2 sene sonra başvurabilirmiyim 3. sınıftan dgs ye? Yani illa mezun olur olmaz mı kayıt yaPTIRMAM GEREK ? Seneye yaptıramammı mesela? 4- Fark dersleri konusunu sormayacağım ama, malum kredili sisteme geçilecekmiş. Bu beni nasıl etkiler mesela? A lakasız gereksiz bazı dersleri zorla mı almam mı gerekecek? Bu konuda tecrübesi olanlar ne der ? Dahamı iyi dahamı kötü kredili sistem ? [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
3. Sınıf sınavsız DGS hakkında bir soru: