4 Sorum Var: Soruyorum, soruyorum, sordum

Farfanetti

Yeni Üye
Merhabalar, dört sorum var.

İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi'nde birinci sınfım, ilk sene kaldım, bu ikinci senemde bir desten kalarak ikinci sınıfa geçtim.

1) Şimdi sınıfı geçtiğim halde, kaldığım tek derseten bütünlemeye girebilecek miyim yoksa bütünlemeye girmeden doğrudan ikinci sınıfta o dersi mi tekrar edeceğim?

2) İkinci sınıfın dersleri nelerdir ve kitapları ne zaman alabiliyoruz, eğer yeni dönemde alıyorsak, yeni dönem ne zaman başlıyor?

3) Birinci sorunun cevabına bağlı olarak, bir üst sınıfın (benim durumumda 3. sınıfın) derslerini almak için (birinci sınfıta) hiçbir dersten kalmamak mı gerekiyor?

4) AÖF'te yüksek başarı oranı (ölçüsü) nedir, ne getirisi vardır?

Teşekkür ederim.

ksk_prens

Yeni Üye
Bölüm:
Kamu Yönetimi
1-bütünlemeye 8 derstende girilebilir
2-dersleri bölüm göre değişir kitaplarını büt bittikten sonra verirler
3-eger 1 sınıf derslerini veremezsen 3 sınıf geçemzsın yani 1 sınftan ders bırakmaman lazım
4galiba ortalama 70 diye bliyom

greenman26

Yeni Üye
mrb arkadaşlar ben birşey soracaktım. halkla ilişkiler okuyorum aöf kpss ye müracatta alan bölümprgoram kodu ne acaba bilgilernidirsneniz sevinirim

Farfanetti

Yeni Üye
ksk_prens, cevaplar için teşekkür ederim.

Peki bütünlemeye şu dersten gireceğim diye AÖF bürosuna mı başvurmam gerekiyor? Yine, eğer bütün dersleri verirsem, üst sınıftan ders almak için AÖF bürosuna mı başvuracağım?

dokuz9

Yeni Üye
Arkadaşım hiçbir yere başvurmana gerek yok.Sen harcını yatırmaya bak aöf seni yönlendirir.Gönderdiği sınav kağıtlarıyla.

ksk_prens

Yeni Üye
Bölüm:
Kamu Yönetimi
ksk_prens, cevaplar için teşekkür ederim.

Peki bütünlemeye şu dersten gireceğim diye AÖF bürosuna mı başvurmam gerekiyor? Yine, eğer bütün dersleri verirsem, üst sınıftan ders almak için AÖF bürosuna mı başvuracağım?
hyr kac dersten kaldıgın aöf tarafından kagıtla bıldırılıyor sana yani 8 dersten gırebılırsın but sınırlama yok butun derslerını verdıysen ust sınfa gecmıs olyorsun ztn aöf basvurmana grek yok gıdersen kıtaplar ıcın gıdersın

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,438
Kullanıcılar
90,730
Son üye
34kdd