4 yıllık bölümün 2. yılında iki yıllık diploma

yedinumara

Yeni Üye
arkadaşlar son sınavda vermiş olduğum iktisat teorisi dersinden sonra direk olarak 3. sınıfa geçmiş bulunuyorum. Daha önce birinden duymuştum teyit ettirmek istedim. 2 yılı bitirdiğim için şuan iki yıllık diplomayı alıp yine hiç beklemeden hiçbirşey olmamış gibi 3ve 4 ü okuyup bitirebilir miyim?

bu şekilde olması durumunda mantıken 4 bitince iki yıllık diplomayı geri alıp 4 yılı vereceklerdir heralde ??

Linsey

Özel Üye
arkadaşlar son sınavda vermiş olduğum iktisat teorisi dersinden sonra direk olarak 3. sınıfa geçmiş bulunuyorum. Daha önce birinden duymuştum teyit ettirmek istedim. 2 yılı bitirdiğim için şuan iki yıllık diplomayı alıp yine hiç beklemeden hiçbirşey olmamış gibi 3ve 4 ü okuyup bitirebilir miyim?

bu şekilde olması durumunda mantıken 4 bitince iki yıllık diplomayı geri alıp 4 yılı vereceklerdir heralde ??

Evet ÖnLisans Diploması alabilirsiniz;

Önlisans Diploması

İktisat ve işletme Fak. öğrencilerinden 1. ve 2. sınıf derslerinin tümünden başarılı olanlara, fakülteden kayıtlarını sildirmek şartıyla önlisans diploması alabilirler.

a) Önlisans diploması almak için;

· Sınav sonuç belgesi elinize ulaştıktan sonra AÖF Bürosuna kaydınızın silinerek, önlisans diploması istediğinizi belirten bir dilekçeniz ve kimlik kartınızla birlikte bizzat başvurmalısınız.

· Büroya başvurduktan 15 gün sonra başvurduğunuz bürodan bizzat kendiniz alabilirsiniz (Diplomanız başka birine verilmez)

· Öğretim gideri ve cari hizmet maliyetlerine öğrenci katkı payı 2.taksidini ödemeyen öğrencilere borçlarını ödemeden diploma verilmez.

b) Önlisans diploması almış öğrenci tekrar lisans tamamlamak isterse her yıl fakültelerce verilen ilanlardan belirtilen tarihlerde başvurup, başvurusu kabul edildiğinde 3.sınıfa kayıt yaptırarak öğretime devam edebilirler.

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,436
Kullanıcılar
90,725
Son üye
marketplace-akkauntov-top