2 sınıfın tüm derslerini verdikten sonra kaydını sildirip okuldan önlisans diplomanı isteyebilirsin.4 yıllık iktisat fak. okurken yarıda bırakıp 2. yıl sonunda 2 yıllık diploma alınabilirmi? arkadaşlar çok önemli...birde 4 yıllık üniversiteden atılma süresi kaç yıl
4 Yıllık bir açıköğretim programından mezun olan bir kişi örgün öğretimden mezun olan diğer bir kişiyle aynı haklara sahiptir. Açıköğretim Genel Bilgileri bölümünde yazdığım Açıköğretimli Olmanın Getirdikleri Başlıklı konuda bunu belirtmiştim.tam benim öğrenmek istediğim bilgilerdi bunlar badkng ..tşkk ayrıca iceberg abi cvp içinde sana tşk..bi sorunumu bende yazdım ama cvp alamadım malesef
sorum şuydu ben maliye 2. sınıf öğrencisiyim.okul bittikten sonra ne gibi iş olanaklarımız olur..ne gibi sınavlar açılcak bölüm ile ilgili..iş olanakları çok kısıtlı ülkemizde.....bide şu takıldı kafama.. normal üniversite okuyan iş bulamıyo(ki doğru) (açıktan bitiren )bulsun..üzülüyorum açıkcası..okumasammı ne![]()
4 yıllık iktisat fak. okurken yarıda bırakıp 2. yıl sonunda 2 yıllık diploma alınabilirmi? arkadaşlar çok önemli...birde 4 yıllık üniversiteden atılma süresi kaç yıl
Okul her sene sonunda Öğrencilik belgelerini askerlik şubesine gönderir. Askerlik şubesinin insiyatifine bırakılır. Şube askere alınacak derse tecilin uzatılmaz.ama 2 yıl aynı sınıftan kaldıgında askerlık tecıl ettırılemıyomus dıye duydum dogruluk payı nedır arkadaslar bılgılendırırsenız sevıınırım