Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
4 yıllık Kamu yönetimi bölümüm ile ilgili bir sorum olacak.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="nihill, post: 109678, member: 77324"]</p><p><strong><span style="color: Navy"><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Merhabalar Anadolu Üniversitesi AçıKÖğretim 4 yıllık kamu yönetimi bölümünde 1.sınıfta okumaktayım.</span></p></span></strong></p><p style="text-align: center"><strong><span style="color: Navy"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">sizlerden 2 şeyi öğrenmek istiyorum</span></p></span></strong></p><p style="text-align: center"><strong><span style="color: Navy"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">birincisi bu okulu en fazla kaç senede bitirmek gerekiyor?</span></p></span></strong></p><p style="text-align: center"><strong><span style="color: Navy"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">yani ben geçen sene sınıf tekrarı ettim bu sene kursa gidiyorum ancak kaç kez daha sınıf tekrarı hakkı var.. cevaplayan arkadaşım için şimdiden tsk ederim</span></p></span></strong></p><p style="text-align: center"><strong><span style="color: Navy"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">ikinci sorum ise şu: </span></p></span></strong></p><p style="text-align: center"><strong><span style="color: Navy"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Bakınız 4 yıllık kamu yönetimi bölümü..</span></p></span></strong></p><p style="text-align: center"><strong><span style="color: Navy"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">ben örnegin 3. sınıfa geçmeye hak kazandıgım an</span></p></span></strong></p><p style="text-align: center"><strong><span style="color: Navy"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">geçici bir önlisans belgesi alabiliyor muyum ?</span></p></span></strong></p><p style="text-align: center"><strong><span style="color: Navy"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Bundan yana amacım şu bazı platformlarda sınavlarda vb. işlemlerde en az önlisans mezunu arıyorlar. 3.sınıfa geçmeye hak kazandıgım an bana bir geçici de olsa önlisans belgesi verilebiliyor mu ?</span></p></span></strong></p><p style="text-align: center"><strong><span style="color: Navy"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">bu 2 sorumuda Gerçekten BİLEN bilgisi olan bir arkadaşımın yanıtlamasını yeğler keyifli forumlar dilerim..</span></p></span></strong></p><p style="text-align: center"><strong><span style="color: Navy"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Allaha emanet olun..</span></p><p></span></strong>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="nihill, post: 109678, member: 77324"] [B][COLOR="Navy"][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]Merhabalar Anadolu Üniversitesi AçıKÖğretim 4 yıllık kamu yönetimi bölümünde 1.sınıfta okumaktayım. sizlerden 2 şeyi öğrenmek istiyorum birincisi bu okulu en fazla kaç senede bitirmek gerekiyor? yani ben geçen sene sınıf tekrarı ettim bu sene kursa gidiyorum ancak kaç kez daha sınıf tekrarı hakkı var.. cevaplayan arkadaşım için şimdiden tsk ederim ikinci sorum ise şu: Bakınız 4 yıllık kamu yönetimi bölümü.. ben örnegin 3. sınıfa geçmeye hak kazandıgım an geçici bir önlisans belgesi alabiliyor muyum ? Bundan yana amacım şu bazı platformlarda sınavlarda vb. işlemlerde en az önlisans mezunu arıyorlar. 3.sınıfa geçmeye hak kazandıgım an bana bir geçici de olsa önlisans belgesi verilebiliyor mu ? bu 2 sorumuda Gerçekten BİLEN bilgisi olan bir arkadaşımın yanıtlamasını yeğler keyifli forumlar dilerim.. Allaha emanet olun..[/FONT][/CENTER][/COLOR][/B] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
4 yıllık Kamu yönetimi bölümüm ile ilgili bir sorum olacak.