Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
555- sınav kural ihlali.. Bilgisi olan varsa yardım etsin lütfen..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="nrtas, post: 209304, member: 140440"]</p><p>merhaba</p><p>arkadaşım bende senin durumundayım. bana bir oturumda kural ihlali diye sonuç göndermişler. ne yapacağımı bilmiyorum ki hiç bir suçumda yok cebimde kısa notlar olduğu ve soruların bazı cevaplarıda notlarda mevcut olduğu halde cesaret edipte çıkartamadım ama gelin görünki suçsuz yere kural ihlali diye önümüzü kapatıyorlar.yıl boyunca emeğime yazık ettiler. siz neyden suçlandığınızı biliyorsunuz ben ise suçumun ne olduğunu dahi bilmiyorum sanırım sorumlu öğertmen tipimi beyenmemiş ve sınav süresi ona sıkıcı geldiği için önündeki evraka kural ihlali diye işaretlemiştir. bu sorumlu emeğimi gasp etmiştir onu Allaha havele ediyorum AOF de önceden önlemini almış sınav kurallarına itraz hakkı tanımamış. şu günlerde final sınavlara yaklaşırken bu sonuç beni kara kara düşündürüyor toplam 6 dersim var 3 dersten kural ihlali yakıştırmışlar. dersleri geçmem için en az 75 civarı almam gerekir benim seviyem zaten bellidir 40-70 arsında başarı oranımdır.yani bir yıl beni geriye attılar silbaştan bu eziyeti çekeceğim. </p><p>arkadaşlar bu konu hakında bilgisi olan yokmu herhangi bir itiraz ,başvuru yada düzeltme olabilirmi bilgisi olan varsa yardımlarınızı bekliyorum.</p><p>herkese finalde başarılar dillerim</p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="nrtas, post: 209304, member: 140440"] merhaba arkadaşım bende senin durumundayım. bana bir oturumda kural ihlali diye sonuç göndermişler. ne yapacağımı bilmiyorum ki hiç bir suçumda yok cebimde kısa notlar olduğu ve soruların bazı cevaplarıda notlarda mevcut olduğu halde cesaret edipte çıkartamadım ama gelin görünki suçsuz yere kural ihlali diye önümüzü kapatıyorlar.yıl boyunca emeğime yazık ettiler. siz neyden suçlandığınızı biliyorsunuz ben ise suçumun ne olduğunu dahi bilmiyorum sanırım sorumlu öğertmen tipimi beyenmemiş ve sınav süresi ona sıkıcı geldiği için önündeki evraka kural ihlali diye işaretlemiştir. bu sorumlu emeğimi gasp etmiştir onu Allaha havele ediyorum AOF de önceden önlemini almış sınav kurallarına itraz hakkı tanımamış. şu günlerde final sınavlara yaklaşırken bu sonuç beni kara kara düşündürüyor toplam 6 dersim var 3 dersten kural ihlali yakıştırmışlar. dersleri geçmem için en az 75 civarı almam gerekir benim seviyem zaten bellidir 40-70 arsında başarı oranımdır.yani bir yıl beni geriye attılar silbaştan bu eziyeti çekeceğim. arkadaşlar bu konu hakında bilgisi olan yokmu herhangi bir itiraz ,başvuru yada düzeltme olabilirmi bilgisi olan varsa yardımlarınızı bekliyorum. herkese finalde başarılar dillerim [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
555- sınav kural ihlali.. Bilgisi olan varsa yardım etsin lütfen..