a.ö.f ilahiyet programı hk.

bstreetboy

Yeni Üye
Bölüm:
İşletme
ben açıköğretim işletme bölümü öğrencisiyim ve ilahiyat önlisans programına geçmek istiyorum bu konuda birkaç sorum olacak yardımcı olursanız çok sevinirim

1-bu bölüme geçiş yapabilirmiyim yada nasıl geçiş yapılır şartlar mecutmu yoksa sıfırdanmı başlamam gerek?
2-ön lisans 2 yıllık ilahiyat bitirdikten sonra imam olunabilirmi? bu diploma bunun için yeterlimi? lisansa geçiş mi yapmam lazım yoksa kpss ye mi girmem lazım?
3.bu bölümden mezun olanlar imamlık hariç hangi meslek dallarında çalışabilirler?
4.ön lisans ilahiyat bölümüne girdikten sonra imam olabilmek için nasıl bir yol izlenmeli?
örn; "aöf ilahiyat ön lisans>hafızlık>kpss>imamlık" gibi?

nasıl bir yol izlenmeli ön lisanstan başlayarak açıklayabilir misiniz?

AOFDESTEK

ADMİN
Yönetici
Admin
Bölüm:
İşletme
ben açıköğretim işletme bölümü öğrencisiyim ve ilahiyat önlisans programına geçmek istiyorum bu konuda birkaç sorum olacak yardımcı olursanız çok sevinirim

1-bu bölüme geçiş yapabilirmiyim yada nasıl geçiş yapılır şartlar mecutmu yoksa sıfırdanmı başlamam gerek?
2-ön lisans 2 yıllık ilahiyat bitirdikten sonra imam olunabilirmi? bu diploma bunun için yeterlimi? lisansa geçiş mi yapmam lazım yoksa kpss ye mi girmem lazım?
3.bu bölümden mezun olanlar imamlık hariç hangi meslek dallarında çalışabilirler?
4.ön lisans ilahiyat bölümüne girdikten sonra imam olabilmek için nasıl bir yol izlenmeli?
örn; "aöf ilahiyat ön lisans>hafızlık>kpss>imamlık" gibi?

nasıl bir yol izlenmeli ön lisanstan başlayarak açıklayabilir misiniz?
1 - Açıköğretimde bölümler arası geçiş bulunmamaktadır. Tekrar sınava girip barajı geçmelisiniz. Ayrıca İlahiyat kontenjanlı bir bölümdür dolayısı ile eğer başvuru sayısı yüksekse puanı yükselmekte.

2 - 2 yıllık ilahiyatı bitirince imam olunmuyor olabilir emin değilim.

diğer sorularınıza yardımcı olamayacağım bu konuda bilgim yok malesef :(

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,437
Kullanıcılar
90,729
Son üye
ThomasPar