bstreetboy
Yeni Üye
- Bölüm:
- İşletme
ben açıköğretim işletme bölümü öğrencisiyim ve ilahiyat önlisans programına geçmek istiyorum bu konuda birkaç sorum olacak yardımcı olursanız çok sevinirim
1-bu bölüme geçiş yapabilirmiyim yada nasıl geçiş yapılır şartlar mecutmu yoksa sıfırdanmı başlamam gerek?
2-ön lisans 2 yıllık ilahiyat bitirdikten sonra imam olunabilirmi? bu diploma bunun için yeterlimi? lisansa geçiş mi yapmam lazım yoksa kpss ye mi girmem lazım?
3.bu bölümden mezun olanlar imamlık hariç hangi meslek dallarında çalışabilirler?
4.ön lisans ilahiyat bölümüne girdikten sonra imam olabilmek için nasıl bir yol izlenmeli?
örn; "aöf ilahiyat ön lisans>hafızlık>kpss>imamlık" gibi?
nasıl bir yol izlenmeli ön lisanstan başlayarak açıklayabilir misiniz?
1-bu bölüme geçiş yapabilirmiyim yada nasıl geçiş yapılır şartlar mecutmu yoksa sıfırdanmı başlamam gerek?
2-ön lisans 2 yıllık ilahiyat bitirdikten sonra imam olunabilirmi? bu diploma bunun için yeterlimi? lisansa geçiş mi yapmam lazım yoksa kpss ye mi girmem lazım?
3.bu bölümden mezun olanlar imamlık hariç hangi meslek dallarında çalışabilirler?
4.ön lisans ilahiyat bölümüne girdikten sonra imam olabilmek için nasıl bir yol izlenmeli?
örn; "aöf ilahiyat ön lisans>hafızlık>kpss>imamlık" gibi?
nasıl bir yol izlenmeli ön lisanstan başlayarak açıklayabilir misiniz?