Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
açık öğretim üstten ders alma
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="oguzkir, post: 299896, member: 165263"]</p><p><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'verdana'">şu an 2.sınıf 2. dönem derslerini alacağım.</span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'verdana'">1.sınıfın 2.döneminden bir dersim var.</span></span></p><p></p><p><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'verdana'">kaldığım ders otomatik işlenmiş, 2.sınıf 2.dönem de otomatik işlenmiş.</span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'verdana'">benim kredim var ve üstten ders almak istiyorum ama seçebileceğim bir şey yok. neden üstten ders alamıyorum?</span></span></p><p></p><p><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'verdana'">"Lisans programlarında </span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'verdana'">a-birinci yarıyılın tüm derslerinden başarılı olamayan öğrenciler 5 ve 7. yarıyıllardan; </span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'verdana'">b-ikinci yarıyılın tüm derslerinden başarılı olamayan öğrenciler 6 ve 8. yarıyıllardan; </span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'verdana'">c-üçüncü yarıyılın tüm derslerinden başarılı olamayan öğrenciler 7. yarıyıldan; </span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'verdana'">d-dördüncü yarıyılın tüm derslerinden başarılı olamayan öğrenciler 8. yarıyıldan ders alamaz." diye bir uyarı var.</span></span></p><p></p><p><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'verdana'">ben 2.yarıyılın bir dersinden başarısız olmuşum ama 4.yarıyıldan almak istiyorum. bu durumda yukarıda yazılan benim için geçerli olmamalı diye düşünüyorum. nasıl olur bu?</span></span></p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="oguzkir, post: 299896, member: 165263"] [COLOR=#000000][FONT=verdana]şu an 2.sınıf 2. dönem derslerini alacağım.[/FONT][/COLOR] [COLOR=#000000][FONT=verdana]1.sınıfın 2.döneminden bir dersim var.[/FONT][/COLOR] [COLOR=#000000][FONT=verdana]kaldığım ders otomatik işlenmiş, 2.sınıf 2.dönem de otomatik işlenmiş.[/FONT][/COLOR] [COLOR=#000000][FONT=verdana]benim kredim var ve üstten ders almak istiyorum ama seçebileceğim bir şey yok. neden üstten ders alamıyorum?[/FONT][/COLOR] [COLOR=#000000][FONT=verdana]"Lisans programlarında [/FONT][/COLOR] [COLOR=#000000][FONT=verdana]a-birinci yarıyılın tüm derslerinden başarılı olamayan öğrenciler 5 ve 7. yarıyıllardan; [/FONT][/COLOR] [COLOR=#000000][FONT=verdana]b-ikinci yarıyılın tüm derslerinden başarılı olamayan öğrenciler 6 ve 8. yarıyıllardan; [/FONT][/COLOR] [COLOR=#000000][FONT=verdana]c-üçüncü yarıyılın tüm derslerinden başarılı olamayan öğrenciler 7. yarıyıldan; [/FONT][/COLOR] [COLOR=#000000][FONT=verdana]d-dördüncü yarıyılın tüm derslerinden başarılı olamayan öğrenciler 8. yarıyıldan ders alamaz." diye bir uyarı var.[/FONT][/COLOR] [COLOR=#000000][FONT=verdana]ben 2.yarıyılın bir dersinden başarısız olmuşum ama 4.yarıyıldan almak istiyorum. bu durumda yukarıda yazılan benim için geçerli olmamalı diye düşünüyorum. nasıl olur bu?[/FONT][/COLOR] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
açık öğretim üstten ders alma