Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Aöf Kredili Sistem
Açıköğretim Genel Not Ortalamalari Açiklandi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="Fizyon, post: 288872, member: 167897"]</p><p>Arkadaş milletin dönem ortalaması 2 nin altında ama genel not ortalaması 2 nin üstünde oluyor benim dönem ortalamam 2.64 geldi genel not ortalamam 1.78 geldi ben bu işten hiç birşey anlamadım biraz bana anlatrmısınız anlayan bir arkadaş ben şuanda 4.sınıfta okuyorum 3.sınıfta notlarım o kadar yüksek degildi ondan kaynaklanabilirmi bu genel not ortalamamın düşük gelmesi peki benim bu genel not ortalamayı 2 nin üstüne çıkarmam için bahar döneminde tahminen kaç ortalama getirmem lazım cevaplarsanız çok sevirim arkadaşlar</p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="Fizyon, post: 288872, member: 167897"] Arkadaş milletin dönem ortalaması 2 nin altında ama genel not ortalaması 2 nin üstünde oluyor benim dönem ortalamam 2.64 geldi genel not ortalamam 1.78 geldi ben bu işten hiç birşey anlamadım biraz bana anlatrmısınız anlayan bir arkadaş ben şuanda 4.sınıfta okuyorum 3.sınıfta notlarım o kadar yüksek degildi ondan kaynaklanabilirmi bu genel not ortalamamın düşük gelmesi peki benim bu genel not ortalamayı 2 nin üstüne çıkarmam için bahar döneminde tahminen kaç ortalama getirmem lazım cevaplarsanız çok sevirim arkadaşlar [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Aöf Kredili Sistem
Açıköğretim Genel Not Ortalamalari Açiklandi