Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Aöf Kredili Sistem
Açıköğretim Genel Not Ortalamalari Açiklandi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="yyildirayy, post: 288900, member: 159676"]</p><p>Birinci soru için cevap vermek imkansız</p><p>Çünki çan eğrisinin not aralığını bilemeyiz</p><p>Ancak bu dönem gösterdiki ortalama 70 alırsan ders AA veya AB olur ki buda ortalamayı bayağı yükseltecek</p><p></p><p>240 ECST ise senin okumuş olduğun ön lisansta görmüş olduğun derslerde bu toplama dahil ediliyor</p><p>Daha detaylı bilgiyi bende bulamadım</p><p>Aöf kılavuzunuda inceledim orada da detaylı açıklama yok</p><p>Bu soruda gayet haklısın </p><p>120 ön lisansta almış olsak (Bende işletme 2 yıl sonu diploma alıp 3. sınıftan tekrar devam ettim) </p><p>Örnek benim derslerin kredisi 26 bahar dönemide 26 toplamda 52 yapıyor</p><p>Geçen senede aynı desek 104 yapıyor yani 120 yi tamamlamıyor</p><p>O konuda yorumda yapılmıyor ama aöf ne verdiyse o dersleri gördük</p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="yyildirayy, post: 288900, member: 159676"] Birinci soru için cevap vermek imkansız Çünki çan eğrisinin not aralığını bilemeyiz Ancak bu dönem gösterdiki ortalama 70 alırsan ders AA veya AB olur ki buda ortalamayı bayağı yükseltecek 240 ECST ise senin okumuş olduğun ön lisansta görmüş olduğun derslerde bu toplama dahil ediliyor Daha detaylı bilgiyi bende bulamadım Aöf kılavuzunuda inceledim orada da detaylı açıklama yok Bu soruda gayet haklısın 120 ön lisansta almış olsak (Bende işletme 2 yıl sonu diploma alıp 3. sınıftan tekrar devam ettim) Örnek benim derslerin kredisi 26 bahar dönemide 26 toplamda 52 yapıyor Geçen senede aynı desek 104 yapıyor yani 120 yi tamamlamıyor O konuda yorumda yapılmıyor ama aöf ne verdiyse o dersleri gördük [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Aöf Kredili Sistem
Açıköğretim Genel Not Ortalamalari Açiklandi