Açıköğretim Kitapları

tugce29

Yeni Üye
1.sınıf işletme öğrencisiyim yeni kayıt oldum fakat kitaplar hakkında kararsızım açıköğretimin verdiği kitaplar nasıl oluyor? Açıköğretimin verdiği kitapları almak zorundamıyız? Eğer o kitapları almazsam hangi yayının kitapları daha iyi oluyor?
Lütfen bir fikir verirsenin sevinirim teşekkürler...

kardelen^^

Yeni Üye
bence buronun verdigi kitapları al yardımcı kitabın yanında onlara da calıssan senin icin ii olur...

AOFDESTEK

ADMİN
Yönetici
Admin
Bölüm:
İşletme
Okulun verdiği kitaplara çalışmak oldukça sıkıcı geşmekte. Aslında sıkılmayacak ve zamanı bol olan kişilerin okulun verdiği kitaplardan çalışmasını tavsiye ediyorum ama çalışan ve zamanı az olan kişilere yardımcı kitaplardan çalışmalarını, okulun verdiği kitaplardan sadece ünite sonu soruları vs çalışmalarını tavsiye ediyorum.

kentus

Yeni Üye
okulun verdigi kitaplar bence zaman kaybı bence yardımcı kitaplardan calıs ...

tugce29

Yeni Üye
peki teşekkürler yardmınız için peki kitapları almak zorunlumu açıköğretimin?

sinan--

Yeni Üye
:D buda sor mu ya. kayıt olduğun zaman veriyorlar kitapları ama kalabalık yapıyor başka bi işe yaramaz.

d1560

Yeni Üye
bu kıs mevsiminde aöf nın verdıgı kıtapları sobada zevkle yak :) yoksa calısırsan sınav gunu kafan karısacaz o senın 1 senenı yakar;)

merveg

Özel Üye
arkadaşım bence de okulun verdiği kitaplar sadece kafa karıştırıyor.sana tavsiyem murat yayınlarına çalış

ozkaya

Yeni Üye
bende diğer arkadaşlara katılıyorum bencede okulun verdiği kitaplar çok gereksiz konuları çok uzun ve karmaşık anlatıyor sana önerim murat açık öğretim yayınları hem çok kısa hem çok anlaşılır ayrıca testleri çok güzel sınavda neredeyse birebir çıkan sorular var

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,436
Kullanıcılar
90,726
Son üye
BexlasSob