Açıköğretim Okuyan Birisinin Ösym Kaydıyla İlgili!!!

forzaaa_19

Yeni Üye
Arkadaşlar ben açıköğretim edebiyat fakültesine kayıtlıyım.Bu sene ki öss sınavına da giricem ve kayıt yaparken ÖĞRENİM DURUMUNU:BİR ORTAÖĞRETİM KURUMUNU BİTİRDİKTEN SONRA ÖSYM'CE YERLEŞTİRİLMEDİM VE ÖN KAYITLA KAYIT OLMADIM...seçeneğini yaptım acaba yanlış olanımı seçtim eğer yanlışsa ne yapmam gerekiyor lütfen yardımcı olun..

pegasus_dna

Forum Editörü
arkadaşım yanlış yaptın eğer açıköğretim öğrenciysen su seçeneği kodlıcaktın

BİR YÜKSEKÖĞRETİM PROGRAMINDA ÖĞRENİM GÖRÜYORUM DİYE SEÇENEKLERDE VAR ... KOLAY GELSİN BAŞARILAR

rubani

Yeni Üye
Ben acık ogretim yerelyonetimler bolumunu su an okuyorum yalnız o kaydımı sıldiricem yarın. Benim hangi secenegi yazmam gerekiyor?

pegasus_dna

Forum Editörü
bürodan kayıt silenceğini düşünmüyorum. bu yıl mı aöf'lü oldunuz?

bu yıl öss' ye girseniz puanınız düşmez açıköğretime kayıtlı olduğunuz için, ben yerinizde olsam kaydımı sildirmem öss'ye girerim tekrar örgüne yerleşebilirsim örgün okurum. şuan bu üniversiteyi okumanız size öss'de engel olamaz...

rubani

Yeni Üye
Yok yok benim konum cok farklı. Benim bu sene ayrı olarak pilotaj sınavlarım var o yuzden askerligimi tecil ettirmem gerekiyor ve tecil icinde su anda devam eden kaydımı sildirmem gerektigi soylendi askerlik subesinden. O yuzden kaydım kesin olarak silinecek. Sordum siliniyormus. Bunu sildirdikten sonrada tecilimin uzaması icin benim yeniden acık ogretime kayıt olmam gerekiyor. Bunun icinde osym sınavlarına basvurmam gerekiyor. Bu olaylara gore, ben osym tarafından 2 yıllık bir okula yerlestirildim fakat bu kayıdımı sildirdim. Simdi benim basvuru formunda ogrenim durumu bolumune ne yazmam gerekiyor :)

pegasus_dna

Forum Editörü
kılavuzdaki seçenekleri yazarsanız sevinirim .. yerleştirildiniz 2 yıllık okula kaydınız oldu sanırım ve tekrar ordan kaydınızı sildirdiniz anladım...

DİSİPLİN SUÇU DIŞINDAKİ BİR NEDENLE YÜKSEKÖĞRETİMDEN KAYDIMI SİLDİRDİM.. bunu yazcaksınız bu durumda

forzaaa_19

Yeni Üye
o zaman benim ne yapmam gerekiyor arkadaşlar dilekçe yazıp düzeltmem mi gerekiyor yoksa herhangi bir problem teşkil etmez mi..problem olmazsa hiç ellemiyeyim yaa..
ayrıcada bir yüksek öğretim programında okuyorm seçeneği yok.BİR YÜKSEK ÖĞRETİM KURUMUNU BİTİRDİM VAR.nasıl olacakk

pegasus_dna

Forum Editörü
aöf okuyosuunz .. seçenek şu olmalı arkadaşım BİR YÜKSEK ÖĞRETİM PROGRAMINA KAYITLIYIM...
o zaman benim ne yapmam gerekiyor arkadaşlar dilekçe yazıp düzeltmem mi gerekiyor yoksa herhangi bir problem teşkil etmez mi..problem olmazsa hiç ellemiyeyim yaa..
ayrıcada bir yüksek öğretim programında okuyorm seçeneği yok.BİR YÜKSEK ÖĞRETİM KURUMUNU BİTİRDİM VAR.nasıl olacakk

forzaaa_19

Yeni Üye
11 haziran 2010 a kadar süre varmş düzeltmek için örnek dilekçeyi doldurup düzeltcez o zaman bir an önce

rehber

Yeni Üye
Arkadaşlar ben aöf ye kayıtlıyım ama bu sene kayıt tarihini kaçırdım ve dondurmuş oluyorum bi nevi.. öss başvurusunda bir yüksek ögrenim proğramına kayıtlıyım seçeneğini mi işaretlicem ... Bilgisi olan var mı

Çevrimiçi üyeler

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,437
Kullanıcılar
90,730
Son üye
34kdd