parisienne
Yeni Üye
arkadaşlar açıköğretim fakültelerinde de tıpkı örgünde olduğu gibi dondurup sonra devam etme şansımız var mı? bilenler yardımcı olursa çok makbule geçer :cici
bu da güzelmişyeni dönemde kaydını yenilemeyip harç paranı yatırmadıgın zaman 1 sene dondurmuş oluyorsun.sonraki yıl yenilemen lazım yoksa kaydın silinir
Geçen seneki 2.taksitini yatırmak zorundasın.Bu sene kayıt yenilemediğin zaman dondurmuş oluyorsun.Bu sene ücretini ödemek zorunda değilsin tabiki.Yine sen açıköğretim bürosunu ara ordan kesin bir bilgi verirler.Arkadaşlar şuan işletme 2. sınıftayım. bu yıl 2.SInıf tekrarı yapıcam. Geçen yıl 2. dönem taksidimi yatıramadım. Bu yıl ünideki derslerimin yoğunluğundan dolayı açıköğretimi dondurmak istiyorum. Nasıl yapıcam? Parayı yatırmazsan otomatik olarak dondurulur gibi şeyler okudum. Peki seneye tekrar devam ettiğimde bu yılki ücreti ödemek durumunda kalıcakmıyım? Bir de geçen yılki taksidimi yatırıp bu yılkini yatırmazsam dondurmuş olucakmıyım? Biraz karışık sormuş olabilirim:S Yarında ücretleri ödemenin son günü. Maddi sıkıntıdan yatıramayabilirim. Biran önce cevap verirseniz çok sevinirim. Teşekkür ederim![]()