Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
açıköğretime girme durumum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="zumerozkan, post: 277143, member: 166513"]</p><p>ösym aynı anda iki ünvirsite konusunda bir açıklama yüpmoş üyno ündü kontenjanalrı olanlarda okunamayacak gibi birşey yazıyor ben şu an bir tane okuyorum ve geçen sene ygs ye girdim ve Açıköğretim kamu yönetimine kaydoldum hatta sınavlaarnı bile girdim ama b.u sene tekrar ygs ve lys ye girdim ama bu sefer açık öğretim bölümüm değişitrmek için girdim Ve Açıköğretim Adalet okumak istiyorum buradaki yazılana göre okuyamayacağımmı?? yardım lütfen</p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="zumerozkan, post: 277143, member: 166513"] ösym aynı anda iki ünvirsite konusunda bir açıklama yüpmoş üyno ündü kontenjanalrı olanlarda okunamayacak gibi birşey yazıyor ben şu an bir tane okuyorum ve geçen sene ygs ye girdim ve Açıköğretim kamu yönetimine kaydoldum hatta sınavlaarnı bile girdim ama b.u sene tekrar ygs ve lys ye girdim ama bu sefer açık öğretim bölümüm değişitrmek için girdim Ve Açıköğretim Adalet okumak istiyorum buradaki yazılana göre okuyamayacağımmı?? yardım lütfen [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
açıköğretime girme durumum