T tetkov Yeni Üye Katılım 21 Eki 2008 Mesajlar 3 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Şehir: Adana 23 Kas 2008 #1 arkadaşlar paso ve ögrenci kimlikleri ne zaman dagıtılacak
B BURCU Çok Özel Üye Katılım 9 Mar 2008 Mesajlar 1,059 Tepkime puanı 8 Puanları 0 Şehir: İstanbul 23 Kas 2008 #2 subat ayi icerisinde bagli bulundugun bürodan alabilirsin. basvuruyapman gerek bencebi büroya ugra basvunu yap subat ayindada pasonu alabilirsin .
subat ayi icerisinde bagli bulundugun bürodan alabilirsin. basvuruyapman gerek bencebi büroya ugra basvunu yap subat ayindada pasonu alabilirsin .
T tetkov Yeni Üye Katılım 21 Eki 2008 Mesajlar 3 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Şehir: Adana 23 Kas 2008 #3 paso başvurusu yapıldı kasımda falan dediler ama ne zaman dagıtılacak bilmiyorum ayrıca ögrenci kimligi ne zaman verilcek onuda bilmiyorum ilk senem ya böyle acemiyiz işte
paso başvurusu yapıldı kasımda falan dediler ama ne zaman dagıtılacak bilmiyorum ayrıca ögrenci kimligi ne zaman verilcek onuda bilmiyorum ilk senem ya böyle acemiyiz işte
L Linsey Özel Üye Katılım 26 May 2008 Mesajlar 458 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Şehir: Adana 23 Kas 2008 #4 tetkov' Alıntı: paso başvurusu yapıldı kasımda falan dediler ama ne zaman dagıtılacak bilmiyorum ayrıca ögrenci kimligi ne zaman verilcek onuda bilmiyorum ilk senem ya böyle acemiyiz işte Genişletmek için tıkla ... Kayıt olurken , İnternetten çıkardıĞınız belgeler vardı, onların birtanesini size verdiler, Ocak ilk haftasında o belgeyle büronuza başvurarak alabilirsiniz
tetkov' Alıntı: paso başvurusu yapıldı kasımda falan dediler ama ne zaman dagıtılacak bilmiyorum ayrıca ögrenci kimligi ne zaman verilcek onuda bilmiyorum ilk senem ya böyle acemiyiz işte Genişletmek için tıkla ... Kayıt olurken , İnternetten çıkardıĞınız belgeler vardı, onların birtanesini size verdiler, Ocak ilk haftasında o belgeyle büronuza başvurarak alabilirsiniz