acil yardım lütfennn sınıf gecme

bynefretimm

Yeni Üye
arkadaslar bu derslerden fınalde 3 zayıf bıraktık dıyelım 2 derse düşürene kadar üste gecmıyoruz ya pekı fınalden sonra baska sınav olacakmı acaba lutfen cevap verın yıl sonu sınavı felan var o mu yoksa kalıyozmu

rainbow

Özel Üye
Arkadaşım;finallerden sonra birde eylül ayında bütünleme sınavı var.şimdi finalde 3 ders bıraktın diyelim eylüldeki bütünleme sınavında sınavda 2 derse indirmen gerekli... bir üst sınıfa geçebilmen için...........:cool:
Sınavında başarılar diliyorum..........:)

bynefretimm

Yeni Üye
cok tsk ederım kardesım allah razı olsun korktuydum ya ;) sanada basarılar allah razı olsun basarılarr

rainbow

Özel Üye
Korkmana gerek yok final olmadı bütünleme var..umudunu yitirme....senden de allah razı olsun....tekrardan başarılar...........:p

bynefretimm

Yeni Üye
ıyı o zaman şimdi 1.sınıftayım 7 ders var 4 unu rahat kurtarırım 3 ınsallah en kotu sartlarda yıl sonunda kurtarırım kardes cok rahatladım allah razı olsun basarılar

gül_34

Banned
yazınızı yeni okudum çok güzel yazmışsınız neden kortuğumuzu anlayamadım! siz hangi sınavdan bahsediyorsunuz; sanki arkalarından koşan var işmi var o yüzden acele etmeyin yazı var kışı var olmadı baharıda var o yüzden rahat olun sınavlardan korkmayın en zor hayat sınavıdı ona hazır olun en tabana inin gerçek sınav oradadır.

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,436
Kullanıcılar
90,727
Son üye
krarennDrype