acil yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan holgar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

holgar

Kayıtlı Öğrenci
slm ben bi yanlışlık yaptım önçe harç parasını yatırdım sonra sisteme giriyorum ders ekle sil yok benim ders kaydım yapılmışmıdır acaba yapılmışsa nasıl yapılmıştır.

slm ben bi yanlışlık yaptım önçe harç parasını yatırdım sonra sisteme giriyorum ders ekle sil yok benim ders kaydım yapılmışmıdır acaba yapılmışsa nasıl yapılmıştır.

Ders kaydın yapılmıştır ama bir kaç eklenmeyen ders kalmış olabilir o da 1 senene mâl olur. Fakat üzülme sistemi tekrar açacaklarmış. Tarih olarakta sanırım 14-15-16 kasım olması lazım ondan emin değilim.

Hatta kontrol ettim şimdi.
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
burdan girişini yap yukarda Mazeretli Ders Ekleme İşlemleri ni tıkla kontrol et istersen

Kayıt yeniletenler
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
lınkındeki öğrenci sayfasından derslerinizi kontrol edebilir..Eklemek istediğiniz dersler var ise Mazaretli Ders Eklem İşlemleri Linkini tıklayarak ders ekle işlemi yapabilirsiniz, eklediğiniz derslerin kitapları 19 Kasım 2012 tarihinden itibaren aof burosundan alabilirsiniz..

Geri
Üst Alt