Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
acill yardım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="UZMANN, post: 147155, member: 64563"]</p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: Red">Kesinlikle zorlar arkadaşım, Aöf'de lisans programlarından biçoğu yorar seni,</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: Red">matematiğin iyi olacak en başta işletme okuman için..</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: Red">Yerinde olsam önlisans programlarından sosyal dersler ağırlıklı olan bi program seçerim, onu bitiririm sonra işletme okuyup okumayacağıma karar veririm..</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: Red">Ama dikkat et seçeceğin bölüm yüzünden 3. sınıfa hazırlık yılı okuma!</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: Red">Sen bi önlisans yap Aöf'de, sonra zaten sistem hakkında yeterli bilgin olmaya başlıcak, işletmeye sonra karar ver bence..</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: Red">Sayısalcı ya da EA okuyor olsaydın, yapabilirsin derdim ama duyduğum kadarı ile sosyalciler sınıfta kaldıkları için o0kul bırakıyolar, sen iyisi mi isteğin kırılmadan sosyal ağırlıklı ve sana hazırlık sınıfı okutmucak bi önlisans oku, sonra işletmeye geçersin arkadaşım..</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: Red">Umarım yardımcı olabilmişimdir, sağlıcakla kal...</span></span></strong></p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="UZMANN, post: 147155, member: 64563"] [B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]Kesinlikle zorlar arkadaşım, Aöf'de lisans programlarından biçoğu yorar seni, matematiğin iyi olacak en başta işletme okuman için.. Yerinde olsam önlisans programlarından sosyal dersler ağırlıklı olan bi program seçerim, onu bitiririm sonra işletme okuyup okumayacağıma karar veririm.. Ama dikkat et seçeceğin bölüm yüzünden 3. sınıfa hazırlık yılı okuma! Sen bi önlisans yap Aöf'de, sonra zaten sistem hakkında yeterli bilgin olmaya başlıcak, işletmeye sonra karar ver bence.. Sayısalcı ya da EA okuyor olsaydın, yapabilirsin derdim ama duyduğum kadarı ile sosyalciler sınıfta kaldıkları için o0kul bırakıyolar, sen iyisi mi isteğin kırılmadan sosyal ağırlıklı ve sana hazırlık sınıfı okutmucak bi önlisans oku, sonra işletmeye geçersin arkadaşım.. Umarım yardımcı olabilmişimdir, sağlıcakla kal...[/COLOR][/FONT][/B] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
acill yardım