Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Aof Sohbet
Her Telden
admin nasıl gıcık edilir
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="seher, post: 204340, member: 128717"]</p><p>ADMİNrkadaşım bu konu daha önce verilmişti. Forumu aramadan niye konu açıyorsun.</p><p>user: arama emrim yoktu arayamadım ehuehueheu</p><p>ADMİN: Banned ! </p><p></p><p>user: Hocam açtığım konuyu kilitlemişsin ya!</p><p>ADMİN: ee</p><p>user: Bizim bir arkadaş içerde kalmış üstüne kilitlemişsin konuyu bi aç da çıkıversin ehuehuehu</p><p>ADMİN: Banned !</p><p>user: Hacı program isteklerimizi burada mı yapıyoruz.</p><p>ADMİN: evet</p><p>user: O zaman sıradaki program sevip de kavuşamayanlara gitsin ehueh</p><p>ADMİN: Banned !</p><p></p><p>ADMİN: Arkadaşım konuyla alakasız başlıklar açmayın demedik mi!</p><p>user: Biz forumla alakasız yöneticilere karışıyormuyuz ?</p><p>ADMİN: Banned !</p><p></p><p>User: Hacı sen ne iş yapıyon ?</p><p>ADMİN: Bir Forumda üst düzey yöneticiyim.</p><p>User: oldu</p><p></p><p>User: Bir zamanlar hor görüp de banladığın repsiz ama gururlu bir user vardı ya</p><p>ADMİN: ee ?</p><p>User: Yok yani abi banı artık kaldır da foruma girelim diyiciydim</p><p></p><p>User: Abi forum yöneticisi forumda ne yapar?</p><p>ADMİN: Yanlış yere açılmış konuları taşır kurallara aykırı mesajları siler vs..</p><p>User: Getir götür işleri yani hani ofislerde çalışan ofisboylar gibi başka bir deyişle forumboy da diyebilir miyiz?</p><p>ADMİN: Banned </p><p></p><p>ADMİN: Arkadaşım bu konu daha önce açılmıştı !</p><p>User: Konu çok fazla rağbet görünce bi tane de biz açalım dedik ehuehuehu</p><p>ADMİN: Banned!</p><p></p><p>User Hacı bizim bi arkadaş foruma üye oluyor.Hani kayıt olurken referans yazılan bir bölüm var ya</p><p>ADMİN: ee?</p><p>User: Oraya belediye meclisinde encumen uyesi olan dayımın ismini yazsam olur mu diye soruyor</p><p>ADMİN jilet verin banaaaaaaaa!!!!</p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="seher, post: 204340, member: 128717"] ADMİNrkadaşım bu konu daha önce verilmişti. Forumu aramadan niye konu açıyorsun. user: arama emrim yoktu arayamadım ehuehueheu ADMİN: Banned ! user: Hocam açtığım konuyu kilitlemişsin ya! ADMİN: ee user: Bizim bir arkadaş içerde kalmış üstüne kilitlemişsin konuyu bi aç da çıkıversin ehuehuehu ADMİN: Banned ! user: Hacı program isteklerimizi burada mı yapıyoruz. ADMİN: evet user: O zaman sıradaki program sevip de kavuşamayanlara gitsin ehueh ADMİN: Banned ! ADMİN: Arkadaşım konuyla alakasız başlıklar açmayın demedik mi! user: Biz forumla alakasız yöneticilere karışıyormuyuz ? ADMİN: Banned ! User: Hacı sen ne iş yapıyon ? ADMİN: Bir Forumda üst düzey yöneticiyim. User: oldu User: Bir zamanlar hor görüp de banladığın repsiz ama gururlu bir user vardı ya ADMİN: ee ? User: Yok yani abi banı artık kaldır da foruma girelim diyiciydim User: Abi forum yöneticisi forumda ne yapar? ADMİN: Yanlış yere açılmış konuları taşır kurallara aykırı mesajları siler vs.. User: Getir götür işleri yani hani ofislerde çalışan ofisboylar gibi başka bir deyişle forumboy da diyebilir miyiz? ADMİN: Banned ADMİN: Arkadaşım bu konu daha önce açılmıştı ! User: Konu çok fazla rağbet görünce bi tane de biz açalım dedik ehuehuehu ADMİN: Banned! User Hacı bizim bi arkadaş foruma üye oluyor.Hani kayıt olurken referans yazılan bir bölüm var ya ADMİN: ee? User: Oraya belediye meclisinde encumen uyesi olan dayımın ismini yazsam olur mu diye soruyor ADMİN jilet verin banaaaaaaaa!!!! [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Aof Sohbet
Her Telden
admin nasıl gıcık edilir