Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
ADMİNlere bir çağrım var(sadece işletme bölümü)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="eyyubxx, post: 278539, member: 167492"]</p><p>Sayın yönetici arkadaşlar...bizler için bi çalışma yapmanızı isteyebilirmiyim...</p><p></p><p>isteğim sadece işletme bölümü için olacak</p><p></p><p>1-ders kredileri belli oldu</p><p>2-sadece 3.sınıfta dersleri kalanlar için (4 ders 3 ders 2 ders) kaç krediye kadar ders alabilicez.yani kredi kaçta tamamlacak</p><p>3-örneğin 4 dersi kalan kaç kredi ders alabilcek(tabi kalan dersin kredisine bağlı...3 dersi olan 2 dersi olan kaç kredi alabilecek</p><p>4-türk vergi sistemini 3.sınıfta gördük ve tekrar karşımıza çıktı...durum nedir...</p><p></p><p>kendimden örnek verecek olursam; bu sene genel muhasebe ve işve sosyal güvenlik hukuku kaldı...bu durumda neler yapacağım...bi çok arkadaşım bu soruları merak etmekte.</p><p></p><p>şimdiden teşekkür ederim</p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="eyyubxx, post: 278539, member: 167492"] Sayın yönetici arkadaşlar...bizler için bi çalışma yapmanızı isteyebilirmiyim... isteğim sadece işletme bölümü için olacak 1-ders kredileri belli oldu 2-sadece 3.sınıfta dersleri kalanlar için (4 ders 3 ders 2 ders) kaç krediye kadar ders alabilicez.yani kredi kaçta tamamlacak 3-örneğin 4 dersi kalan kaç kredi ders alabilcek(tabi kalan dersin kredisine bağlı...3 dersi olan 2 dersi olan kaç kredi alabilecek 4-türk vergi sistemini 3.sınıfta gördük ve tekrar karşımıza çıktı...durum nedir... kendimden örnek verecek olursam; bu sene genel muhasebe ve işve sosyal güvenlik hukuku kaldı...bu durumda neler yapacağım...bi çok arkadaşım bu soruları merak etmekte. şimdiden teşekkür ederim [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
ADMİNlere bir çağrım var(sadece işletme bölümü)