Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
Af yasasından yararlanma ???
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="AOFDESTEK, post: 76861, member: 2"]</p><p><strong>açıköğretim için öğrenci affı hakkında....</strong></p><p></p><p><strong></strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>Şimdi aşağıda linkini verdiğim af duyurusunda aynen şöyle demekte " <span style="color: Blue">5806 sayılı Kanunla 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununa Eklenen Geçici 56. Maddesinden; lisans öğrenimine hazırlık programı dahil, ön lisans, lisans tamamlama ve lisans öğrenimi gören öğrencilerden kendi isteği ile ilişiği kesilenler ile lisans öğreniminde öğrenci iken ön lisans diploması alıp ayrılanlar dahil</span> <span style="color: Red"><u>her ne sebeple olursa olsun</u></span>;"</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>Yani Kaydınızın ne sebeple silindiği önemli değil. Yeterki siz kaydınızı yaptırın. Kaydınız tekrar yapılacak ve kaldığınız sınıftan devam edecekiniz. Ders konusunda net bilgim yok ama tahminimce 2. sınıftan 1 alttamn ders ile devam edeceksindir. Yeni bilgi öğenirsem eğer burada sizlerle paylaşırım arkadaşlar.</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>Öğrenci affına ilişkin anadolu üniversitesinin duyurusuna ulaşmak için aşağıdaki linki tıklamanız yeterlidir.</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong><a href="http://www.aofdestek.net/acikogretim-iktisat-ve-isletme-fakulteleri-af-yasasi-duyurusu-14-11-2008-t41483.html">http://www.aofdestek.net/acikogretim-iktisat-ve-isletme-fakulteleri-af-yasasi-duyurusu-14-11-2008-t41483.html</a></strong></p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="AOFDESTEK, post: 76861, member: 2"] [b]açıköğretim için öğrenci affı hakkında....[/b] [B] Şimdi aşağıda linkini verdiğim af duyurusunda aynen şöyle demekte " [COLOR="Blue"]5806 sayılı Kanunla 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununa Eklenen Geçici 56. Maddesinden; lisans öğrenimine hazırlık programı dahil, ön lisans, lisans tamamlama ve lisans öğrenimi gören öğrencilerden kendi isteği ile ilişiği kesilenler ile lisans öğreniminde öğrenci iken ön lisans diploması alıp ayrılanlar dahil[/COLOR] [COLOR="Red"][U]her ne sebeple olursa olsun[/U][/COLOR];" Yani Kaydınızın ne sebeple silindiği önemli değil. Yeterki siz kaydınızı yaptırın. Kaydınız tekrar yapılacak ve kaldığınız sınıftan devam edecekiniz. Ders konusunda net bilgim yok ama tahminimce 2. sınıftan 1 alttamn ders ile devam edeceksindir. Yeni bilgi öğenirsem eğer burada sizlerle paylaşırım arkadaşlar. Öğrenci affına ilişkin anadolu üniversitesinin duyurusuna ulaşmak için aşağıdaki linki tıklamanız yeterlidir. [url]http://www.aofdestek.net/acikogretim-iktisat-ve-isletme-fakulteleri-af-yasasi-duyurusu-14-11-2008-t41483.html[/url][/B] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
Af yasasından yararlanma ???