Allah için acıl yardım

furkan4747

Yeni Üye
Ben 4.sınıftayım ve bu ikici senem dortdüncü sınıfta.ben 3.sınıftayken 4 e gectim .ama alttan 2 tane dersim kaldı.maliyet ve finansal.şimdi benım 4.sınıftan 4 tane ve 3.sınıftan da 2 tane dersim var.bu yıl 4.sınıfı ikinci kez okuyorum gecen yıl kalmıştım.şimdi ben bu yıl da kalırsam durumum ne olcak.yanı kaydım silinecek mi silinirse tekrardan nerden başlayacağım.ve askerliğim ne olcak

magomedow

Yeni Üye
değerli arkadaşım aöf de 2 sene üst üste sınıf tekrarı yaparsan askerlik tecil işlemlerini askerlik şubesi kabul etmeyebiliyor. yani askerlik şubesine kalmış bişey böyle bir durumda askerlik şubesine gidip askerlik için müracat ediyorsun sevk tarihini aralığa yada kasıma alıyolar o sırada sınıfını geçersen bir üst sınıfa ve sonrasında mezun olana kadar öle gidiyorsun kalırsan müracat ettiğin kağıtta yazılı tarihte askere alınıyorsun kaydını 1 yıl yenilememe hakkın var 2. yılda da yenilemezsen kaydın öyle siliniyor yoksa kayıt yaptırdığın sürece silinmiyor diye biliyorum umarım yardımcı olabilmişimdir

Mustafa ŞENÇALAR

Özel Üye
Evet magomedow arkadaşım soyledikeri doğru açıköğretimde kesinlikle kayıt silinme yok kaydı harcı yatırdıkça yedidikçe devam taki mezun olana kadar.

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,438
Kullanıcılar
90,730
Son üye
34kdd