Alltan kalan dersi verme...

onur78

Yeni Üye
Arkadaslar ben 2.sınıftayım,alttan mat. olmak üzere 5 dersim var.2 sene bir dersi üst üste bırakamıyosun...Bırakırsan bir üst sınıfa gecilemiyordu...Ben normalde mat.'ı vermem lazım...Ama ben bir kaç arkadasımdan o olayın bu sene kalktığını duydum...Yani 2 zayıfın olsu mu her halukarda sınıf geciliyomuş...Ayrıntılı bilgisi olan varsa yazsın...

UZMANN

Özel Üye
Arkadaslar ben 2.sınıftayım,alttan mat. olmak üzere 5 dersim var.2 sene bir dersi üst üste bırakamıyosun...Bırakırsan bir üst sınıfa gecilemiyordu...Ben normalde mat.'ı vermem lazım...Ama ben bir kaç arkadasımdan o olayın bu sene kalktığını duydum...Yani 2 zayıfın olsu mu her halukarda sınıf geciliyomuş...Ayrıntılı bilgisi olan varsa yazsın...
Bunun garantisini kimse veremez. Yeni uygulanan hükümlerle ilgili yayınlanan bişey yok. Kalmayı dene ve gör o halde.
(İnsanlar sınıfı borçsuz geçmek varken, neden şanslarını sonuna kadar kullanmayı denerler hiç anlamış değilim. Borçlu geçince o dersi senden başkası birisi mi verecek, elbette hayır. Seneye o sıkıntıyı tekrar çekecek ama illa ki borçlu geçecek. Borçlu geçmekle kalmak arasındaki tek fark zamandır. Sıkıntı hep aynı sıkıntı. Hem de geleceğe taşınmış bi sıkıntı.
Hani bir laf vardır, Türk insanına taksit diyeceksin, Bağdat'ın yarısını satarsın.
Sanki taksitleri ödeyecek olan kendisi değil.. Ne diyelim Allah sonumuzu hayır etsin, inşallah!:))

rainbow

Özel Üye

Aof'de 3+1 sistemi bulunmaktadır.Yani 1.sınftan dersiniz varken 2.sınıf olabiliyorsunuz.ama 3 sınıf olmanız için mutlaka 1.sınıfın dersini vermek zorundasınız..Şimdiki yürürlükte olan bu sistem..başarılar....

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,436
Kullanıcılar
90,728
Son üye
Merlin AI row