Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
Altan kalan dersden tekrar kaldım !
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="entici, post: 273858, member: 24663"]</p><p><strong></strong></p><p><strong>AÖF'de 1-3 ve 2-4 sistemi uygulanmaktadır. Yani 1. sınıftan dersi olanlar, 3. sınıfa, 2 sınıftan dersi olanlar 4. sınıfa geçememektedirler. <span style="color: #FF0000">Bu duruma göre, 2. sınıfta olan bir öğrenci, 1.sınıftaki dersini 2 kez üstüste veremediği takdirde 3. sınıfa geçememektedir. Yani 2 yıl üstüste sınıfta kalmış olmaktadır</span>. Bu durumda Askerlik Şubeleri, kişinin tecilini bozmakta ve askere gitmesini istemektedir.</strong></p><p></p><p>arkadaşlar kırmızı yazılara dikkat yardım lütfen</p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="entici, post: 273858, member: 24663"] [B] AÖF'de 1-3 ve 2-4 sistemi uygulanmaktadır. Yani 1. sınıftan dersi olanlar, 3. sınıfa, 2 sınıftan dersi olanlar 4. sınıfa geçememektedirler. [COLOR="#FF0000"]Bu duruma göre, 2. sınıfta olan bir öğrenci, 1.sınıftaki dersini 2 kez üstüste veremediği takdirde 3. sınıfa geçememektedir. Yani 2 yıl üstüste sınıfta kalmış olmaktadır[/COLOR]. Bu durumda Askerlik Şubeleri, kişinin tecilini bozmakta ve askere gitmesini istemektedir.[/B] arkadaşlar kırmızı yazılara dikkat yardım lütfen [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
Altan kalan dersden tekrar kaldım !