Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
Alttan kalan derslerin askerlik teciline etkisi nedir?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="karlurban, post: 74108, member: 33458"]</p><p><strong>askerlikle alakalı soruların cevapları</strong></p><p></p><p>benim başımdan geçen ve çok zor bir durum olan bu konuyu seninle paylaşmak istedim.3 sınıfta 2 sene üst üstte kaldım askerlik subesinden 4 ay sonra ocak gibi kağıt geldi yoklamanızı yaptırın diye 2 sene ust uste kalınca okul tecil yapmıyo askerlik subesine gittim sağolsunlar çok alakalı davrandılar askerlik kararı aldır eğer askere gidene kadar sınavlarını verip 4.sınıfa geçersen tekrar tecil etttirme sansın olur diye dedikleri gibi oldu.Aradan 2 sene göz açık kapayana kadar geçmedi bu sene mezun oldum çok sukur.ama o zaman kadar hayat zindan oldu bana.sana tavsiyem 2 sene ust uste kalma, çalış attaki dersleri ver kalırsan ust uste benim gibi sorunlar yasarsın eğer soruların olursa yaz ben cvp veririm</p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="karlurban, post: 74108, member: 33458"] [b]askerlikle alakalı soruların cevapları[/b] benim başımdan geçen ve çok zor bir durum olan bu konuyu seninle paylaşmak istedim.3 sınıfta 2 sene üst üstte kaldım askerlik subesinden 4 ay sonra ocak gibi kağıt geldi yoklamanızı yaptırın diye 2 sene ust uste kalınca okul tecil yapmıyo askerlik subesine gittim sağolsunlar çok alakalı davrandılar askerlik kararı aldır eğer askere gidene kadar sınavlarını verip 4.sınıfa geçersen tekrar tecil etttirme sansın olur diye dedikleri gibi oldu.Aradan 2 sene göz açık kapayana kadar geçmedi bu sene mezun oldum çok sukur.ama o zaman kadar hayat zindan oldu bana.sana tavsiyem 2 sene ust uste kalma, çalış attaki dersleri ver kalırsan ust uste benim gibi sorunlar yasarsın eğer soruların olursa yaz ben cvp veririm [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
Alttan kalan derslerin askerlik teciline etkisi nedir?