Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
Alttan kalan derslerin askerlik teciline etkisi nedir?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="keceemre, post: 75072, member: 37143"]</p><p>Madem öyle bir soruda ben sorayım 2. sınıfım tüm derslerini ilk senemde geçttim yalnız 1. sınıfdab mat var.tek mat için kalmışmı sayılıyorum eğer kalmışsam af diye birşey çıkar mı yani benim gibiler için eğer çıkmazsa boyle saçma bir durumda benim 1yılım gitmiş olucak biz bu sorun için nereye başvurabiliriz mesela başbakana ve milli eğitim bakanlığına bu konuda yazıcam bana yardım edebilirler mi gerekirse yönetmelik değişikliği olabilir mi?Benim gibi olanlar ortak bir yazı yazıp hep beraber göndersek dahada başarılı oluruz diye düşünüyorum birşeyler yapmak hiçbirşey yapmamakdan daha iyidir düşüncesindyim 2. sınıfın tüm derslerini geçtiğim halde 3. sınıfdan ders alamamam saçma geliyor bana 1. sınıfdaki matamatikden dolayı 3 okuyamamak hayatında erşeyin belkide 1 yıl daha geç yapmak olarak algılıyorum ...Neyse lütfen destek verin benim gibi durumu olanlarla buradan iletişime geçmek istiyorum ...</p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="keceemre, post: 75072, member: 37143"] Madem öyle bir soruda ben sorayım 2. sınıfım tüm derslerini ilk senemde geçttim yalnız 1. sınıfdab mat var.tek mat için kalmışmı sayılıyorum eğer kalmışsam af diye birşey çıkar mı yani benim gibiler için eğer çıkmazsa boyle saçma bir durumda benim 1yılım gitmiş olucak biz bu sorun için nereye başvurabiliriz mesela başbakana ve milli eğitim bakanlığına bu konuda yazıcam bana yardım edebilirler mi gerekirse yönetmelik değişikliği olabilir mi?Benim gibi olanlar ortak bir yazı yazıp hep beraber göndersek dahada başarılı oluruz diye düşünüyorum birşeyler yapmak hiçbirşey yapmamakdan daha iyidir düşüncesindyim 2. sınıfın tüm derslerini geçtiğim halde 3. sınıfdan ders alamamam saçma geliyor bana 1. sınıfdaki matamatikden dolayı 3 okuyamamak hayatında erşeyin belkide 1 yıl daha geç yapmak olarak algılıyorum ...Neyse lütfen destek verin benim gibi durumu olanlarla buradan iletişime geçmek istiyorum ... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
Alttan kalan derslerin askerlik teciline etkisi nedir?