Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
Aöf 4 yıllık kazanmak ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="pegasus_dna, post: 269645, member: 127069"]</p><p><strong><em><span style="color: red">1-evet 4yıllık bir lisans programına yerleşebilirsiniz</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: red">2-LYS'ye girmek size bağlı istiyorsanız girersiniz, 180 barajını geçen her öğrenci bu hakka sahiptir, nasıl puan alcağınız girdiğiniz lys türlerine bağlı, ayrıca lys hesaplanırken ygs de buna eklencektir</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: red">3-LYs'de başarısız olsanız dahil ygs puanlarını kullanabilirsiz ,yani aöf'lü olabilirsiniz</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: red"></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: red">başarılar ,bol şanslar</span></em></strong></p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="pegasus_dna, post: 269645, member: 127069"] [B][I][COLOR="red"]1-evet 4yıllık bir lisans programına yerleşebilirsiniz 2-LYS'ye girmek size bağlı istiyorsanız girersiniz, 180 barajını geçen her öğrenci bu hakka sahiptir, nasıl puan alcağınız girdiğiniz lys türlerine bağlı, ayrıca lys hesaplanırken ygs de buna eklencektir 3-LYs'de başarısız olsanız dahil ygs puanlarını kullanabilirsiz ,yani aöf'lü olabilirsiniz başarılar ,bol şanslar[/COLOR][/I][/B] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
Aöf 4 yıllık kazanmak ?